LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrelli sa "JAAAAA" till Anders Jensen: "Vill du älska mig i tusen och en natt?"

06 okt, 2014 
AvAngelica Jaako Billenman
Imorgon fyller Charlotte Perrelli 40. Under söndagskvällen hade hennes vänner och sambon Anders Jensen fixat en pampig överraskningsfest, men det var inte den enda surprisen som låg på lut...
Annons

Vilken överraskning! Mitt under festen på Villa Pauli, i Djursholm utanför Stockholm, gick Charlotte Perrellis sambo Anders Jensen, 37, ner på knä och friade till sin älskade inför alla gäster med orden: “Vill du älska mig i tusen och en natt?”

– 40-årsfesten som övergick i frieri!!! Å hon sa JAAA!!, skriver en av gästerna, sångaren Jakob Stadell, 42, på Instagram.

Även artisten Magnus Carlsson, 40, som var anlitad som toastmaster, instagrammade glatt:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Älskade finaste tokskallar. Vilken underbar final på kvällen! Grattis!

Charlotte och Anders har varit ett par i två år och har sonen Adrian, 1, tillsammans. Sångerskan har även sönerna Angelo, 10, och Alessio, snart 9, sedan ett tidigare äktenskap med krögaren Nicola Perrelli, 45. Anders har dottern Izabella, 6, med exfrun, sportjournalisten Suzanne Sjögren, 40.

Se bildspelet från frieriet!

Annons