LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Superbloggerskan tjockhånas av män: "Riktigt svinigt"

19 okt, 2016 
AvAnaïs González Cruz
Först fick Alexandra Bring höra att hon var för smal. Och nu, enligt männen som kommenterar på hennes Instagrambilder, är hon tydligen tjock.
Annons

Den svenska bloggerskan och egenföretagaren Alexandra Bring älskar att träna. På bland annat Instagram, där hon har 660 000 följare, delar hon dagligen med sig av träningstips och kostråd. Men trots sin hälsosamma livsstil tvingas Alexandra ständigt utstå påhopp från läsare som kommenterar hennes vikt och utseende.

Jag har blivit hånad, ifrågasatt, bemött av varje läkare med frågan “spyr du när du ätit?”, jag har tvingat i mig grädde, mixade havregryn, pizza, godis, smör i mängder efter varje måltid för att slippa kallas skelettet. Forfarande möts jag dagligen av nedlåtande kommentarer om min vikt TROTS att jag aldrig varit SÅ välmående, fysiskt stark och hälsosam“, har Alexandra tidigare skrivit på Instagram.

https://www.instagram.com/p/754yflLUYg/

Den senaste tiden har Alexandra Bring bestämt sig för att trappa ner på träningen och gå upp några kilon– men nu kallas hon istället för “tjock”.

Annons

Jag är lite mer “juicy” än jag någonsin varit och personligen så älskar jag det. Men på varje bild jag lägger upp är det minst en manlig läsare som kommenterar att jag är tjock. Jag har alltid trott att det är tjejer som hatar på tjejer, men sen jag gick upp i vikt har jag fått uppleva en helt ny värld av kommentarer“, skriver hon i ett nytt inlägg på Instagram.

Hon fortsätter: “Seriöst killar. Att kalla mig fet sänder ut helt fel signaler. Kom ihåg att det är en massa unga tjejer som följer mig och som kan få fel uppfattning om sina egna kroppar. Personligen kunde jag inte bry mig ett skit om vad ni tycker, men att hata på på tjejers kroppar på grund av några kilon är ett riktigt svinigt.

Stå på dig, Alexandra! ❤️

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons