LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Sugen på att vara med i Solsidan? Nu kan du ropa hem en roll på auktion

29 okt, 2014 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Otroligt men sant. Nu kan du kamma hem en statisroll i "Solsidan" . Pengarna går oavkortat till förmån för barndiabetes.
Annons

Ett, två, tre – klubbat! På världsdiabetesdagen den 14 november äger aktionen rum på Berns i Stockholm. Utropspriset är 7 500 kronor. Lyckas du bli vinnare av budgivningen får du möjligheten att vara med i TV4 succéserie “Solsidan” plus käka lunch med skådisarna och produktionsteamet.

Det är programmets skapare, regissören och skådespelaren Felix Herngren, 47, som ligger bakom initiativet efter övertalning från vännen tillika festfixaren Micael Bindefeld, 55. Alla pengar går till barndiabetesfonden.

– Beroende på vem som ropar in den, hur hen ser ut, och hur bra hen är på att agera (provfilmning), så får hen roll därefter. Micael är väldigt engagerad i detta och pratade varmt för att vi skulle ställa upp. Annars har jag, lyckligtvis, ingen erfarenhet av diabetes bland mina hundra egna barn, säger Felix till Aftonbladet.

Privat är han gift med Clara Byström Herngren, 41, och tillsammans har de barnen Bill, 8, Iris, 3, och Lisa, 11 månader. I sitt förra äktenskap fick den framgångsrika filmentreprenören barnen Fanny, 23, Vera, 18, och Leo, 13.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons