Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Styvdottern Skylar Staten tar avstånd från Sandra Bullock

26 jul, 2019 
AvOla Brising
Sandra Bullock har gjort allt för att Skylar ska ta henne till sig. Men styvdottern föraktar kändisvärlden och vill inte kännas vid familjens lyxliv.
Annons

Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen

2015 fann skådespelerskan Sandra Bullcok, 52, kärleken i fotografen Bryan Randall, 51. De träffades från början lustigt nog när hon hyrde in honom som fotograf till hennes adoptivson Louis, 9, födelsedagskalas. Och kort efter att hon flyttat ihop med Bryan adopterade Sandra och han ytterligare ett barn, dottern Laila, 7. Men Bryan har även sedan en tidigare relation sin vuxna biologiska dotter Skylar Staten, 25.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Skylars mamma hette Janine Staten, men var tragiskt nog heroinist och hon dog av en överdos redan 2007. Skylar växte efter det upp hos sin mormor Perri i två år innan även hon gick bort. Så det var först från att hon var 15 år gammal hon bodde med Bryan i Los Angeles i ett par år innan hon stack iväg till Arizona för att gå på collage.

Då han träffade Sandra höll Skylar precis på att flytta tillbaka till Los Angeles igen och enligt källor i The National Enquirer gjorde den Oscarsbelönade skådespelerskan allt för att bygga upp en fin relation med styvdottern.

Annons

– Sandy har ett stort hjärta och hoppades på att kunna bli Skylars bästa vän, men de står inte varandra nära alls, berättar en av Sandras väninnor.

Hon fortsätter:

– Sky har haft ett tufft liv och ofta lutat sig mot äldre kvinnor för att få stöd, men hon kommer aldrig tillåta att någon försöker ersätta hennes mamma, vilket hon nog tyvärr kände att Sandy försökte göra.

Styvdottern avskyr kändisvälden

Och trots att både hennes pappa Bryan och Sandra har försökt få Skyler att komma och bo med dem i familjens stora lyxherrgård de köpt för 50 miljoner kronor i Beverly Hills så vägrar hon. Skylar dissar Sandra totalt och istället bor hon i en liten tvåa i ett betydligt sunkigare område 15 minuter bort från sin pappas herrgård med bil. Där fördriver hon mestadels tiden med att hänga på sjaskiga alkisbarer.

– Sky vill inte ha något med kändisvälden att göra och hon pratar knappt om Bryan och Sandra. Hon vill inte ha deras pengar och vill inte synas offentligt med dem utan vill leva ett vanligt liv långt borta ifrån de röda mattorna och falska leendena, förklarar en av stjärnans styvdotters bekanta.

Källan fortsätter med att förklara:

– Det är därför hon inte ens vill använda Bryans efternamn.

Foto: TT

Annons