TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Storvinst i Bingolotto: "Folk grät i kontrollrummet"

10 feb, 2020 
Hon satsade stort och drog hem hela 4 miljoner.
– Det kan verkligen förändra folks liv, säger Bingolottos programledare Rickard Olsson.
Annons
Robin Bengtsson gick till final – se hela intervjun härBrand logo
Robin Bengtsson gick till final – se hela intervjun här

Den före detta Vem vet mest-programledaren Rickard Olsson, 52, har jobbat mycket i rutan. Han har varit hallåman för både Melodifestivalen ochNyhetsmorgon och sedan ett år tillbaka är han Bingolottos ansikte utåt.

Han har tidigare berättat i en intervju med Expressen att han är en aning orolig för programmets framtid.

– Vi måste ha in nya spelare, annars så dör vi ju. Det gäller ju all media och alla program. Får du inte in nya då dör du ju dinosauriedöden. Det är svinviktigt faktiskt. Och då måste man ha en annan tonalitet än man kanske har haft. Och rikta sig till lite andra också, säger Rickard Olsson som även poängterar att det traditionella med Bingolotto också kan vara ett hinder.

– Ett sådant här program som folk redan har en uppfattning kring sedan gammalt, det tar ju lång tid att vrida om den skutan, säger han till tidningen.

Drog hem fyra miljoner i Bingolotto

I söndagens avsnitt av Bingolotto vann Valentina Mujkic, 36, en storvinst på hela 4 miljoner i sista spelet. Hon gjorde en stor chansning genom att sätta sin ”miljonpuck” på högsta vinsten, vilket vanligtvis har en minimal chans att fungera. I programmet berättar hon att hon började spela Bingolotto på flyktingförläggningen när hon kom till Sverige för 25 år sedan och att hon har spelat nästan varje vecka sedan dess. Idag bor hon i  Norsborg med sin man och deras barn.

– Hon la allt på ett kort och fick in fyra miljoner. Det är Bingolotto när det är som bäst. Det kan verkligen förändra folks liv. Folk grät i kontrollrummet när det stod klart att hon vunnit, säger programledaren Rickard Olsson i ett pressmeddelande.

FOTO: TV4/Bingolotto

Annons