Artikeln innehåller reklamlänkar

Stort slagsmål i Ex on the beach – inspelningen stoppades: "Tydligt regelbrott"

EOTB-deltagaren Tristan bröt mot reglerna och tvingades lämna programmet. Nu öppnar han upp om varför han gjorde som han gjorde.

I programmet Ex on the beach på Dplay reser åtta singlar till en paradisö i Västindien för en lyxsemester fylld av fest, sol, bad och, framför allt, hejdlöst flirtande. Men när som helst kan deras ex komma upp ur havet och vända upp och ner på tillvaron. Kvällens avsnitt kan komma att minnas som ett av seriens mest turbulenta.

Den tidigare hemskickade Joel Åkesson, 20, kommer tillbaka och gammalt groll började genast komma upp till ytan igen mellan honom och Tristan Idevall, 22. Allting eskalerar väldigt snabbt och slutar i ett storbråk. Tristan blir aggressiv och slår till Joel, vilket bryter mot regler och därför blir han tvingad att lämna programmet.

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

– Det som skedde var ett klart och tydligt regelbrott. Deltagarna skriver under ett stort antal ordningsregler innan de går in i huset, och de är alla välinformerade om vad konsekvenserna blir om dessa inte efterföljs, säger Therese Lindström som är pressansvarig för programmet till Hänt.

Stämningen blev väldigt stormig. Många av deltagarna försökte stoppa Tristan och Joel sade flera gånger att han hellre ville ta diskussionen dagen därpå, men Tristans känslor tog över.

Eftersom situationen uppstod sent på kvällen behövde Tristan inte lämna förrän dagen efter.

– Produktionen följde sina säkerhetsrutiner och förklarade omedelbart för deltagarna att kvällen var över. Alla skildes åt och skickades var och en till sina rum för att sova. Den berörda deltagaren tillbringade natten i ett avskilt rum, tillsammans med produktionen, innan han direkt på morgonen och utan att träffa övriga deltagare lämnade inspelningsplatsen, säger Therese Lindström.

Tristan hade själv full förståelse för att han var tvungen att lämna och i dag ångrar han det han gjorde.

– Jag hade gjort annorlunda i dagsläget. Det som hände är inte okej. Men jag var irriterad, så själva tjafset det står jag för. Jag tyckte att det var fel, säger han i eftersnacket Exen berättar allt.

Han berättar också att han var instabil under tiden då avsnittet spelades in och att flera småsaker till slut fick bägaren att rinna över.

– Det blir en så stor grej inne i huset. Det blir så känsligt. En liten grej kan explodera till en bomb liksom, säger han och fortsätter:

– Jag viker mig, jag ber om ursäkt. Det var fel.

Nu efteråt har allting lugnat ner sig mellan Tristan och Joel och i dag är de vänner.

– Allting är lugnt i dag. Man ser ju nu att sådana smågrejer kan trigga till någonting så stort. Det var inte meningen att det skulle bli som det blev. Det är inget agg nu, säger Joel i Exen berättar allt.

HETAST PÅ HÄNT TV: MY KARLBERG reagerar på TRISTAN & CASSIE under täcket (JOHANNA BLADH intervjuar)

LÄS OCKSÅ: EOTB-deltagarna Joel och Amanda avslöjar sanningen om sin relation: ”Aldrig varit så kär”

LÄS OCKSÅ: My Karlbergs och Tristans kärleksavslöjande efter EOTB: ”Har känslor”

Foto: Dplay

SENASTE NYTT!