Stort sexbråk skakar Biggest loser: "Så djupt irriterad"

Stort sexbråk skakar Biggest loser: "Så djupt irriterad"

Två av deltagarna i årets "Biggest loser" anklagas för att ha haft sex med varandra, samtidigt som en av dem har en sambo utanför dokusåpan.

Det har inte hunnit gå mer än ett dygn i årets upplaga av “Biggest loser Sverige” innan ett stort sexbråk skakar programmet. Det är efter att deltagarna Rebecca Carlström, 22, och Simon Axelsson, 22, har delat rum under natten som konkurrenten Ludvig Johansson, 22, rasar mot deras beteende. Bland annat anklagar han Rebecca för att vara otrogen mot sin sambo.

– Jag är så djupt irriterad. För det första är du så kåt på Simon, fast du har en sambo. Ni ligger och sover i samma säng och håller på. Du springer omkring och undrar hela tiden “Vart är Simon, vart är Simon?”. Skit i var Simon är, säger han i programmet och fortsätter:

– Jag håller fokus på mig själv, men samtidigt kan jag inte låta bli att tänka på vad du gör medan din sambo är hemma. Jag tycker att det är en taskig grej mot din sambo, att du gör så, jag tycker inte om det beteendet för jag har själv varit utsatt för otrohet tidigare.

LÄS OCKSÅ: Här är ALLA årets deltagare i “Biggest loser” 2017

Sexanklagelserna får Rebecca Carlström att gå i taket och ett storbråk eskalerar, mitt framför de andra deltagarna som tysta tittar på.

– Skojar du eller? Du har ingen aning om vad vi gör. Det har du inte en jävla susning om. Är du dum på riktigt? Bara för att ingen vill sova med dig. Du är det största skämt som någonsin har vandrat på vår jord. Jag och Simon har inte gjort ett skit, säger hon i programmet.

LÄS OCKSÅ:  ”Biggest Loser”-Jonas om sorgen efter sin mamma

Också Simon Axelsson, deltagaren som Ludvig Johansson påstår att Rebecca Carlström är otrogen med, blir rasande när han får höra anklagelserna. Han menar att han och Rebecca enbart är vänner.

– Det här är fucking inte okej, alltså. Det är inte ens en diskussion. Man måste kunna vara vän med någon av samma kön. Jag blir galen, säger han i programmet.

“Biggest loser” sänds i kväll, tisdag, 21.00, på Sjuan.

Foto: Sjuan

 

FRÅN FÖRSTASIDAN