Gunhild Stordalen rasar mot maken – avslöjades av privata videon: "Tappar helt omdömet"

Det är efter en video på Petter Stordalens Instagram som hans fru, Gunhild Stordalen, har reagerat kraftigt. Nu ber mångmiljonären om ursäkt till familjen. "Jag lägger mig platt", skriver han.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

Den norske mångmiljardären Petter Stordalen, 54, befinner sig just nu på en härlig Spanienresa tillsammans med sina vänner och på Instagram uppdaterar han flitigt från semesteraktiviteterna. Bland annat har han publicerat en video där han i full galopp rider runt på en vit häst över vidderna med bara en hand om tyglarna.

Men videon har nu fått hans fru Gunhild Stordalen, 38, att se rött. I kommentarsfältet rasar hon mot sin make – eftersom han inte bär hjälm under ritten.

“VAD HÄNDE MED HJÄLMEN, PETTER?? Det här är sista gången din fru låter dig åka på grabbresa, om du helt tappar omdömet och glömmer att skydda din viktigaste kroppsdel!!”, skriver hon.

Gunhild har också hashtaggat sitt upprörda meddelande med orden #professionellabärskydd. I kommentarsfältet hyllas nu fru Stordalen för sitt inlägg och många följare kräver nu att Petter ska börja med hjälm.

”Jag håller med dig, Gunhild”, skriver en.

”Exakt vad Gunhild sa! Ta på dig hjälm för Guds skull”, skriver en annan.

Och kommentarerna har nu fått Petter Stordalen att reagera och be om ursäkt för sitt ansvarslösa beteende. I en kärleksfull kommentar till sin fru svarar han öppet på hennes oro.

”Min stora kärlek, du har rätt som vanligt! Jag lägger mig platt. Ett ögonblick av övertändning kombinerat med en överdos hästkrafter. Nästa gång blir det hjälm”, skriver han.

Petter Stordalen och Gunhild Stordalen. 

Petter Stordalen och Gunhild Stordalen. 

Petter Stordalen och Gunhild Stordalen. 

Petter Stordalen och Gunhild Stordalen. 

Gunhild Stordalen i tv-programmet "Skavlan".

Gunhild är sedan 2010 gift med miljardären Petter Stordalen.

Gunhild Stordalen.

Gunhild Stordalen.

Petter Stordalen.

Petter Stordalen och Gunhild Stordalen.

LÄS OCKSÅ: Petter Stordalens löfte till dödssjuka frun Gunhild

LÄS OCKSÅ: Gunhild efter dödsdomen: ”Kände hur sjukdomen spred sig i min kropp”

Foto: IBL, Instagram

Senaste nytt