LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Därför bryter Alexandra Zazzi och Gunilla Persson kontakten

10 dec, 2018 
Lina Arvidsson
Gunilla Persson och Alexandra Zazzi i storbråk efter Biggest loser vip
Alexandra Zazzi och Gunilla Persson hade bra kontakt under inspelningen av Biggest Loser VIP. Men nu tycks kamratskapen vara över. Efter att avsnitten visats på TV har de forna vännerna brutit kontakten.
Annons

Ikväll sänds finalen av TV4:s viktsåpa Biggest Loser VIP. I veckor har kändisar som Gunilla Persson, 59, Alexandra Zazzi, 52 och Kalle Moraeus, 55, tränat och tävlat tillsammans i jakt på kilon.

I finalen av Biggest Loser VIP ställs kändiskocken Alexandra Zazzi mot Erik Hörstadius. Även Hollywoodfrun Gunilla Persson, som tidigare åkt ur tävlingen, finns på plats i studion. Under inspelningen av programmet har en vänskaplig stämning målats upp mellan Alexandra Zazzi och Gunilla Persson.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men nu när avsnitten sänts har tonen mellan de forna kamraterna ändrats.

– På finalen var det en massa gulligull, och sen blir jag huggen i ryggen när jag sitter hemma på hösten och ser programmet, säger Gunilla Persson till Expressen.

Anledningen till Gunilla Perssons upprördhet är att hon nu hört vad Alexandra Zazzi sagt om henne efter att Gunilla röstats ut ur programmet.

Det var i samband med elimineringen då Gunilla Persson fick lämna Biggest Loser VIP som hon kommenterade Alexandra Zazzis val att äta under en frestelsetävling.

Annons

– Jag hoppas verkligen att du kommer gå ner de kilo du vill och jag hoppas också att du inte kommer att fortsätta att frossa så som du gav prov på att du kan göra framför en mycket stor publik, för att vinna din position, sa Gunilla Persson i programmet.

Gunilla: Alexandra har varit falsk

Efter att Gunilla lämnat tävlingen kommenterade Alexandra händelsen.

– Gunilla är Gunilla, hon får strida med sina egna demoner, sa Alexandra Zazzi då i programmet.

Nu menar Gunilla Persson att Alexandra Zazzi varit falsk mot henne.

– Hon var inte snäll, utan hon var falsk, tycker jag. Jag var den som hade systemkamera med mig på inspelningen, så jag gick runt och fotade massor, och jag skickade massor av bilder till henne. Vi höll kontakten efter programmet, fram till att jag fick se det här i tv. Efter det har vi slutat hålla kontakten, säger Gunilla Persson.

Alexandra Zazzi svarar också på Gunilla Perssons angrepp.

– Gunilla blir alltid galen om hon inte är tv-programmets medelpunkt och säger allt för att synas, säger Alexandra Zazzi.

FOTO: IBL

Annons