LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Storbråk mellan Bachelor-tjejerna: "Bisarr och patetisk"

17 okt, 2017 
Lina Arvidsson
Det blir storbråk i kvällens avsnitt av "Bachelor". När två av deltagarna konfronterar Nadia Dagelin är konflikten ett faktum.
Annons

Den nya säsongen av “Bachelor” har knappt börjat, men redan kokar känslorna bland deltagarna.

När Nadia Dagelin, 29, får gå på dejt med Niclas Lij, 32, pyr en konflikt upp med Alexandra Nord, 25, och Rebecca Carlsson, 26. Detta efter att Nadia ska ha sagt att hon inte vill umgås med dem på grund av att de ger henne en “bad image”.

– ”Min image förstörs om jag hänger med er”. Det var ju så konstigt sagt så vi bara skrattade åt det och kände att, då så, då visade hon sitt rätta jag på en gång, säger Rebecca Karlsson.

När Nadia Dagelin är på sin dejt tar Alexandra Nord och Rebecca Karlsson upp det som hänt med de övriga tjejerna och menar att de vill konfrontera Nadia när hon kommer tillbaka. Men det är något som inte uppskattas av alla.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag vet inte vad det var, men det känns ju helt fel att de skulle konfrontera Nadia inför alla, säger Matilda Lindblom, 27.

– Jag tycker att deras resonemang inte håller. Det här är en person som uppenbarligen dragit dem åt sidan för att säga någonting av respekt kanske till och med privat. Men sen går de och gör raka motsatsen, säger Sara Haglund, 27, och fortsätter:

Annons

– Jag tycker att situationen var bisarr och patetisk. Det jag tänker om Alexandra och Becca just nu är att de har svalt så mycket jävla mycket luft att de är på väg att flyga härifrån. Jag har ingen respekt för de två efter det här.

När Nadia kommer tillbaka från dejten märker hon snabbt att stämningen är aningen konstig. I programmet kan man se hur hon frågar vad som hänt, och tvingas försvara sig när Alexandra och Rebecca konfronterar henne.

– Det handlar inte om att ni förstör min image. Det är så här, ni är underbara tjejer men jag vill kanske vara med folk som är mer genuina. Därför tog jag upp det med specifikt er två, säger Nadia och fortsätter:

– Jag kommer inte diskutera det med er. Punkt.

Efter bråket får Nadia stöd av flera av de andra tjejerna. Samtidigt konstaterar hon att dispyten knappast påverkar hennes framtid i programmet.

– Jag är inte här för deras skull. Jag är faktiskt här för Niclas skull, säger Nadia Dagelin.

FOTO: Kanal 7

Annons