TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Stora besvikelsen efter deltagarnas fusk i Farmen: ”Pinsamt”

24 feb, 2019 
AvAgnethe Alm
Wincent blir rejält besviken över deltagarnas fusk i Farmen 2019.
Farmen-deltagarnas vågade chansning leder till förödande konsekvenser. Minerna var minst sagt bistra när belöningen togs ifrån dem efter uppdragen.
Annons

I kvällens avsnitt av Farmen på TV4 är det dags för Farmen-deltagarna att visa upp vad de har åstadkommit under veckan. Var och en har fått i uppdrag att enskilt klara av en rad uppdrag, såsom att stöpa ett ljus, tälja en trägubbe, virka grytlappar och baka bullar.

Trots kravet att uppdragen skulle genomföras var för sig har gruppen valt att samarbeta och dela upp uppgifterna. Diana Sundström, 37, var en av de som drog mer än ett strå till stacken.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag måste ge en liten eloge till Diana. Hon har virkat sex stycken grytlappar, hon har gjort sin trägubbe, hon har sytt en kudde och hon har bakat 80 bullar. Så all cred till henne skulle jag säga, säger Maxin Lindin, 21, i programmet.

När Wincent, som bedömer alla uppdrag som genomförts under veckan, kommer till gården håller alla deltagare tyst om hemligheten de delar. Wincent bedömer alla var för sig. Han tittar och frågar frågor. Men när han kommer till bullarna avslöjas Farmen-deltagarnas fusk – och Maxine Lindin kan inte hålla sig längre.

Annons

– Vilka är dina, Maxine? frågar Wincent och tittar ner i korgen där alla bullar ligger huller om buller.

– Vi har gjort dem tillsammans, allihopa, svarar Maxine.

Förödande konsekvenser för farmarna

Erkännandet går inte hem hos Wincent, som direkt får ur sig en rejäl suck. Med en besviken ton undrar han hur han ska kunna bedöma hur varje person lyckats med sina bullar om de alla har gjort dem ihop.

– Meningen är att jag ska kunna se vem som har gjort vad. Det heter ju personliga uppdrag av en anledning. Det är helt omöjligt för mig att ge er slantar för någonting som ni har gjort ihop, säger Wincent.

Han konstaterar:

– Allvarligt talat så är jag faktiskt grymt besviken.

Konsekvenserna blir att Farmen-deltagarna blir helt utan belöning, vilket fick Tobias Johansson, 27, att ångra att de tog beslutet att fuska.

– Jag tyckte det var hemskt att se Wincent så besviken. Han var så besviken på oss och jag kände att jag vill bara gräva en grav och lägga mig, för det var pinsamt. Riktigt jävla pinsamt. För så enkla saker den här veckan och vi har haft mycket tid på oss. Och att faila… Jag förstår Vincent. Det är äckligt av oss att inte klara det, säger Tobias i programmet.

FOTO: TV4

Annons