LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Stödet till Wilma efter händelsen i Bonde söker fru

05 dec, 2019 
Malin Ljung
Brevskrivaren Wilma Karlsson bröt ihop när Oscar Fjärrstrand dumpade henne i Bonde söker fru. Nu stöttar TV4-tittarna Wilma och vittnar om starka reaktioner efter händelsen i programmet. ”Tårarna rann på mig”, skriver en person.
Annons
Så dumpades tjejerna i slutvalet i Bonde söker fru 2019Brand logo
Så dumpades tjejerna i slutvalet i Bonde söker fru 2019

Årets säsong av Bonde söker fru 2019 börjar lida mot sitt slut och under gårdagens avsnitt gjorde de fyra bönderna sitt slutval.

Men tittarna var inte helt eniga med böndernas val, åtminstone inte när Oscar Fjärrstrand, 22, från Sala valde att dumpa brevskrivaren Wilma Karlsson, 20, redan innan valet.

Tittarna fick se hur han under deras privata dejt plötsligt tog upp samtalet om framtiden, och meddelade en chockad Wilma att hon inte skulle få fortsätta att dejta honom.

– Hur det än slutar kommer någon bli väldigt ledsen. Jag vet inte om jag pallar att sitta där en gång till. Jag tycker att du är fantastisk och rolig att hänga med, men jag känner nog att jag får nog bara en väldigt bra kompiskänsla med dig, sa han i programmet och fortsatte:

– Jag har klickat lite bättre med Cissi. Och det känns bättre att ta det med dig här i stället för att göra ett val.

Wilmas egna ord om Oscars beslut

Tittarna fick sedan se hur Wilma bröt ihop, och hjärtesorgen gick rakt igenom rutan. I efterprogrammet Bönderna berättar allt talar Wilma ut om besvikelsen och hur det påverkade henne.

Annons

– Där och då trodde jag att jag skulle bli vald till sist. Det gjorde mig väldigt sårad att jag inte blev det. Jag har aldrig känt så starkt för någon kille förut.

På programledaren Linda Lindorffs Instagram reagerar nu flera tittare över Oscars val, de stöttar Wilma och sluter upp bakom henne.

”Han skulle valt Wilma…”, skriver en person med ledsna emojis.

Tittarnas starka reaktioner efter Bonde söker fru

”Åh fina Wilma. Kändes så i hjärtat att se henne igår. Kärlek kan vara så fint men göra så ont”, skriver en annan med flera hjärtan.

En tredje person vittnar om att det är jobbigt att se när sådant händer i programmet.

”Klarar på riktigt inte av när dessa sötnosar blir sårade”.

En annan tittare skriver även hon att händelsen orsakade starka känslor.

”Tårarna rann på mig också ikväll när jag såg hur ledsen du blev.. Kram och lycka till med kärleken i framtiden”, skriver personen till Wilma.

FOTO: TV4, Carolina Byrmo/TT

 

 

Annons