TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Stjärnparet ska ha gjort slut – träffades genom påstådd otrohetsskandal

26 jan, 2018 
AvHanna Svärd
Paret träffades genom en otrohetsskandal. Men nu ska ”Grey's anatomy”-skådespelaren Jesse Williams och ”Friday night lights”-skådespelaren Minka Kelly ha valt att gå skilda vägar.
Annons

Skådespelarparet Jesse Williams, 36, och Minka Kelly, 37, träffades i samband med ett jobbuppdrag i januari förra året. Då ryktades det om att han skulle ha börjat dejta henne då han fortfarande var gift med frun Aryn Drake-Lee. Paret har barnen Sadie, 4, och Maceo, 2, tillsammans och ligger just nu i en vårdnadstvist efter att de i april 2017 lämnade in sin skilsmässoansökan.

Men nu verkar Jesse Williams även ha brutit upp med flickvännen Minka Kelly, skriver Us Weekly. Men enligt honom själv ska kärleksförhållandet aldrig ha handlat om någon otrohetsskandal från början.

– Jag var i en relation i tretton år. Tretton år, inte fem, inte sju år. Tretton år, och helt plötsligt skriver några idioter att jag bröt upp ett trettonårigt förhållande – typ den mest smärtsamma upplevelse jag gått igenom med en person jag älskade av hela mitt hjärta – att jag slängde bort en person och min familj på grund av att en tjej jag jobbade med var söt, sa han i Jay-Z:s video 4:44 i somras.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: IBL

Annons