Stjärnparet har sexualundervisning med sin 2-årige son i duschen: "Ingen skam i det"

Jessica Biel och Justin Timberlake börjar tidigt med sexualundervisningen. Deras tvåårige son Silas lära sig allt om sin kropp, berättar Jessica Biel.

Justin Timberlake, 37, och Jessica Biel, 35, gör sitt bästa för att deras son, Silas, 2, ska få en bra start i livet. Nu berättar Jessica Biel att hon lär Silas namnen på alla sina kroppsdelar.

– Jag har en 2,5-åring och vi har börjat med sexualkunskap nu. Vi använder tekniska termer… Vi duschar tillsammans och vi säger: “Det här är vad jag har. Det här är vad du har”. Vi bara pratar om det. Jag vet att det är väldigt ungt, men jag tror verkligen att om du börjar så här tidigt så finns det ingen skam i det, säger Jessica Biel till People.

Jessica Biel menar att det handlar om respekt. Hon vill inte att Silas ska skämmas över att vara naken.

– Jag vill inte säga till honom, “skyl dina privata delar”, och sådant. Det är något vackert. Du har det och mina är annorlunda och det är coolt, mannen. Vi måste respektera varandra och andra. Så jag tror att det börjar riktigt tidigt, säger Jessica Biel.

Jessica Biel understryker att hon själv inte är någon expert på sexualundervisning och att hon fortfarande lär sig mycket om ämnet.

Justin Timberlake skapade stora rubriker och massiv kritik när han slet upp Janet Jacksons blus under Super Bowl 2004.

Efteråt bad stjärnan om ursäkt medan Jacksons talesperson menade att det hela var ett misstag.

Janet Jackson visade mer än vad som var tänkt när hon uppträdde i halvtidsvilan under Super Bowl 2004.

Läs också: Justin Timberlakes och Jessica Biels kris: ”Att få barn har vänt upp och ner på deras liv”

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!