stjärnorna på slottet

Stjärnorna på slottet-deltagarna: Det är våra nyårslöften 2023

Stjärnorna på slottet

En vill bli kär, en annan vill motionera mer.
Hänt har tagit reda på Stjärnorna på slottet-stjärnornas nyårslöften och förväntningar på det nya året!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarnas nyårslöften – se klippet här
0:47

Efter reklamen: Kändisarnas nyårslöften – se klippet här

(0:47)

Slå på ljud

Ett nytt år står för dörren och med det en ny säsong av Stjärnorna på slottet. Så vad har årets nya stjärnor för nyårslöften?

Carolina Gynning, 44, siktar på att bli en bättre version av sig själv.
– Jag kan känna att man alltid vill vara så bra som möjligt som människa. Kan man bara bli ännu lite bättre som mamma, ännu bättre som partner. Och att försöka ge så mycket som möjligt och sprida glädje. Det är nog mer så jag vill känna på nyår.

Lars Lerin gör som resten av Sverige

Konstnärskollegan Lars Lerin, 68, har inga direkta nyårslöften, men ska han nödvändigtvis göra något så gör han det som många andra svenskar tar sikte på – ett hälsosammare år.
– Jag ska försöka komma in i mina rutiner med att utemotionera lite mer. Det är ganska enkelt, men svårt att leva upp till, säger han och skrattar.

Lars Lerin

Lars Lerin har inga särskilda nyårslöften. Men ska han göra något så gör han som de flesta i Sverige.

Skådespelaren Anja Lundqvist, 51, är inne på samma spår om hon måste välja något.
– Jag ger inga nyårslöften. Men om det skulle vara något så… Jag var ute och reste för ett tag sen och promenerade mycket. Så att ta en promenad varje dag kanske skulle vara en bra grej, säger hon.

På frågan om han har några nyårslöften svarar artisten och Melodifestivalen-aktuella Jon Henrik Fjällgren, 35, kort och koncist:

– Nej, dåligt med det.

Skådespelaren vill bli kär

Pia Johansson, 62, har tips till alla som går och funderar på sina nyårslöften.

– Nyårslöften ska man ha, men man ska inte ha det på nyårsafton. Om man tänker så här; de flesta har att man ska börja träna. Det köps ju aldrig så många gymkort som precis innan. Men på nyårsdagen när man ska inleda löftena är de flesta bakfulla, de har matkoma och är supertrötta. Och då ska man inleda de här löftena, det är inget bra. SÅ vänta två, tre veckor innan du ska infylla dina nyårslöften. Antingen kan man ha den 21 december eller den 21 januari, säger hon och fortsätter:
– Men bestäm dig för vad du vill göra, vad har du för förväntningar på det här året, vad vill du ska hända med dig själv, vad vill du ska hända med omvärlden, vad vill du bidra med det här året? Det tycker jag är jätteviktigt.

Så vad har Pia själv för förväntningar på 2023?
– Att jag ska bli kär.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN