LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Stjärnkocken Johan Jureskog om bröllopet: "Kosta vad det kosta vill"

04 aug, 2016 
Anja Nilsson
"Världens bästa burgare"-profilen och kocken Johan Jureskog planerar ett storslaget bröllop till hösten med blivande frun Paulina Fällman.
Annons

Snart är det bröllopsdags för kändiskocken Johan Jureskog, 41, och kärleken Paulina Fällman, 26.

I ett videoklipp visar stjärnkocken hur blivande frun Paulina lär sig att kliva rätt i brudvalsen av förre “Let’s dance”-jurymedlemmen Dermot Clemenger, 43.

Paulinas pappa, Håkan Fällman var faktiskt den som förde paret samman i egenskap av före detta kollega till Johan.

Annons

Och det var kärlek vid första ögonkastet redan vid första dejten. Förlovningen skedde i Central Park i New York där Johan överraskade Paulina med en magnifik diamantring. Därefter blev det lyxsvit på ett hotell vid Columbos Circle, middag samt drinkar.

Vigseln kommer att ske i Jakobs Kyrka vid Kungsträdgården i Stockholm. Fest blir det på Operakällaren och dagen efter bjuds det brunch på anrika Grand Hôtel.

– Det kommer inte vara gratis, men så planerar jag ju bara att göra det här en gång också. Kosta vad det kosta vill, har Johan sagt till Aftonbladet.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons