LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Stjärnans flickvän avslöjar fina detaljen bakom frieriet

07 sep, 2017 
AvJoakim Almén
I nystartade podcasten ”Livet på läktaren” pratar svenska fotbollsfruarna Sanna Dahlström och Maja Nilsson om hur det är att leva i skuggan av sina fotbollsproffskillar – John Guidetti och Victor Nilsson Lindelöf. Nu berättar Sanna Dahlström de vackra detaljerna i John Guidettis minst sagt spektakulära frieri förra året.
Annons

Sanna Dahlström, 24, är tillsammans med svenska fotbollsstjärnan, och landslagsspelaren, John Guidetti, 25, och Maja Nilsson, 23, med Manchester United-stjärnan Victor Nilsson Lindelöf, 23. I deras podcast ”Livet på läktaren” pratar de båda öppenhjärtigt om hur det är att stå i skuggan av sina fotbollsspelarekillar och räds inte för att – med kärlek – såga deras stundtals tveksamma beteende. Enligt Sanna ska till exempel John Guidetti sagt ”tror du Messi diskar?” när hon frågade om han kunde diska.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

John Guidetti agerade dock allt annat än tveksamt när han förra året friade. Friandet, som skedde i Dubai i slutet av maj förra året, föregicks dock av lite klassiska fotbollsspelarefinter från fotbollsstjärnans sida. Sanna trodde att John skulle gå ned på knä i Barcelona, på all hjärtans dag.

– Jag var ju gravid. Va fan är det som händer, vart fan är ringen? säger hon i podcasten och fortsätter:

Annons

– Jag kommer upp till rummet i sviten på det finaste rummet i hela Barcelona och det är rosenblad överallt. ”This is it”, jag höll på att skita på mig. Jag hade varit pirrig hela dagen och jag väntade, och väntade, och väntade. Men inget hände. Jag blev så besviken.

Nej, inget hände. Men paret åkte senare till Dubai på semester. Och där skulle saker, så att säga, ske.

– Vi skulle på middag. Han sa att det var en överraskning. Jag trodde att vi skulle på en restaurang som vi var på dagen innan, som jag tyckte var skitäcklig. Han hade satt på sig en bomberjacka fast det var 38 grader.

Sanna reagerar på Johns – för värmen – udda klädval, som det skulle visa sig att han förvarade ringen i.

Annons

– Jag bara ”är du dum i huvudet, det är 38 grader. Ta av dig jackan!” Men jag tänkte att du och han är ju rätt lika, ni båda bryr ju er om mode. Han ville väl bara vara snygg, säger Sanna till Maja och fortsätter:

– Och så kommer vi till det fetaste hotellet i Dubai – Burj Khalifa. Vi kommer till restaurangen, som är i ett akvarium, och går in i ett privatrum med ett långbord som är 25 meter långt med bara rosor överallt. Nu händer det kände jag. Händer det inte så är det jävligt konstigt, då får jag ta ett snack.

Och äntligen händer det som Sanna väntat på. Dessutom på ett spektakulärt vis.

– Han gjorde det så bra. Han vill ju att det ska vara som på film. Han sa ”titta på den fisken”, och då är det en dykare som kommer ned med en lapp där det står ”Sanna, jag skulle vilja fråga dig en fråga”, säger hon och fortsätter.

– Han ville dra bak stolen och gå ned på knä. Han är helt tårögd och frågar om jag vill gifta med honom.

Sanna sa dock inte det bevingade ordet ”ja”. Varpå en pressad Guidetti frågar om hon säger ja.

– Då sa jag ”dra på mig ringen då, tur att den passar”.

Sanna älskade ringen och frieriet kan inte annat än beskrivas som en total succé.

Foto: IBL, Instagram

Annons