Artikeln innehåller reklamlänkar

Stjärnans 74-åriga pappa har fått barn – med sin 30-åriga styvdotter

Hollywood-miljardären Elon Musik har fått en rejäl chock. Hans lillebror är nämligen även hans styvsysterson – eftersom hans pappa skaffat barn med hans styvsyster.

Tesla-miljardären Elon Musk, 46, har fått ett nytt syskon. Hans pappa Errol Musk, 72, fick nyligen sitt femte barn, en son, men det är inte faderns höga ålder som är det mest uppseendeväckande i den här historien, utan det faktum att pojken inte bara är Elons lillebror, utan även hans styvsysterson.

Annons:
Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Errol avslöjade nyligen att han har fått ett barn med 42 år yngre Jana Bezuidenhout, 30 , som endast var 4 år gammal när Errol gifte sig med hennes mamma Heidi. Han och Heidi har även de två barn ihop, men den nyblivne pappa hävdar att Jana inte växte upp med honom. De båda ska istället ha funnit varandra i höstas när Errol hjälpte Jana komma över ett uppbrott.

– Vi var ensamma, förvirrade personer. Det ena ledde till det andra. Det var guds plan, eller naturens plan, säger Errol i tidningen The Sunday times.

Han berättar även att de båda var övertygade om att det var Janas ex som var pappa till barnet, men en dna-test visade att pojken var hans.

Större delen av familjen Musk har nu tagit avstånd från Errol, och det faktum att han gjort sin styvdotter gravid tros vara anledningen till att Elon, som nyligen bröt upp från Hollywoodskådisen Amber Heard, 31, har sagt upp kontakten med sin pappa.

LÄS OCKSÅ: Taylor Swift är världens rikaste kändis – så mycket tjänar hon

LÄS OCKSÅ: 15 snygga syskon som båda gör karriär som modeller

HETAST PÅ HÄNT TV: MY KARLBERG om att göra slut med BEN MITKUS och nya EX ON THE BEACH

Foto: IBL, Facebook

SENASTE NYTT!