LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Stjärnan rasar mot SVT – efter beskedet om Melodifestivalen

30 nov, 2017 
Lina Arvidsson
Discogruppen Alcazar får inte vara med i Melodifestivalen 2018. Nu uttrycker Andreas Lundstedt sin besvikelse via sociala medier.
Annons

Discogruppen Alcazar fick nobben när de sökte till nästa års Melodifestivalen med en låt skriven av Linnéa Debb och Joy Debb, paret bakom Måns Zelmerlöws “Hero”.

Melodifestivalens redaktion som leds av Christer Björkman sa nej till gruppen bestående av Lina Hedlund, Tess Merkel och Andreas Lundstedt bara några dagar innan de deltagande artisterna skulle presenteras.

På Instagram skrev Andreas Lundstedt om vad han tror ligger bakom Christer Björkmans besked.

Trots att vi hade den bästa dansrökaren valde de att säga nej. De kanske blev rädda när de hörde låten och insåg att vi faktiskt hade en stor vinstchans denna gång.”

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Andreas Lundstedt funderar vidare på varför Alcazar inte kommit med i 2018 års Melodifestival.

Antar att Christer Björkman och SVT har andra planer på vem som kommer bli nästa års vinnare. Men vad vet jag, jag bara spekulerar”, skrev Andreas Lundstedt.

Skärmdump från Andreas Lundstedts Instagramkonto.
Skärmdump från Andreas Lundstedts Instagramkonto.

Från början låg båda kommentarerna uppe på hans Instagramkonto, men är nu borttagna. Kvar står bara en av hans kommentarer:

Vi överlever såklart. Alcazar firar 20 år nästa år och vi har massa roligt att se fram emot.”

Foto: IBL, Instagram

Annons