LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Stjärnan klar som programledare för Melodifestivalen – men favoriten stoppas

17 okt, 2017 
Nu står det klart att vi återigen får se tittarnas favorit i Melodifestivalen som programledare nästa år.
Annons

Tillsammans med Clara Henry, 23, och Hasse Andersson, 69, var David Lindgren, 35, en av programledarna för Melodifestivalen 2017. Nu avslöjar Aftonbladet att han kommer att kommer att leda tävlingen nästa år igen.

– Han fick frågan i somras och han vill göra det, berättar en källa till Aftonbladet.

David blir nu en av tre som fått leda Mello två år i rad. Andra som tidigare fått förtroendet att vara programledare två år efter varandra är Kristian Luuk, 51, och Gina Dirawi, 26. Men vem som kommer att leda programmet tillsammans med David 2018 har SVT:s ledning ännu inte enats om.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

SVT flaggar för att David kommer att leda vårens sändningar med minst en person till. Christer Björkman, 60, hade en klar favorit som sägs vara en ”uppmärksammad komiker och skådespelare”. Men personen ska fått avslag från ledningen på grund av att hen inte passade in i Melodifestivalens profil.

– Vi har kontinuerligt dialoger med flera personer som på något sätt är intressanta för programmet på såväl kort som lång sikt. Vad vi har bestämt för Melodifestivalen 2018 kommer vi att gå ut med när allt är klart, säger Melodifestivalens projektledare Anette Hellenius till Aftonbladet.

Foto: IBL

Annons