Stina Wollter ryter ifrån efter kroppshånet mot Soraya Lavasani

Stina Wollter och Soraya

Det var i förra veckan som programledaren Soraya Lavasani fick hem ett otrevligt brev i brevlådan.
Nu ryter Stina Wollter ifrån efter hånet mot Nyhetsmorgon-profilen.
Slå på ljud

Soraya Lavasani, 39, är sedan många år tillbaka en av programledarna för det populära morgonprogrammet Nyhetsmorgon på TV4. Tillsammans med Martin Järborg är programledarduon en tittarfavorit som syns varje måndag till onsdag i tv-rutan.

Efter att duon haft semester uppdaterade Soraya sina följare på Instagram om svårigheterna att komma tillbaka till jobbet och tidiga mornar efter semestern, så mycket att hon faktiskt försov sig.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

"Dag två tillbaka på jobbet, ska erkänna att jag försov mig en sväng men hann in i studion i tid och jag och Martin gör er sällskap fram till klockan 10. Hoppas vi ses”, skrev Soraya på Instagram efter missen.

Soraya Lavasani visar upp otäcka brevet i brevlådan

Att ha ett jobb som innebär att man står i rampljuset är inte alltid helt lätt. I förra veckan fick Soraya känna på nackdelarna med att vara en offentlig person då hon fick ett otäckt brev.

Det var från en tittare som hånade hennes kropp, och ville att tv-profilen skulle sluta visas i tv. I brevet som tv-profilen fick stod det:

Breaking
SORG Anki Larsson är död – blev 67 år gammal

”Visa respekt. Klä dig efter storlek. Vi vill inte se din stora rumpa och lår (obehagligt) tycker många”.

Efter att Soraya Lavasani mottagit brevet lade hon ut en bild där hon ger svar på tal till den upprörda brevsändaren. I ett Instagram-inlägg delade programledaren med sig av en bild på sig själv och en tårta formad som en rumpa.

”Vad som började med ett hatbrev tillägnat min kropp - slutade i en kärlekstårta till den samma. Jag och min bakdel med tillhörande lår tackar och bockar och tar en tårtbit till - mums”, skriver Soraya i inlägget.

Stina Wollter ryter ifrån efter hånet mot Soraya Lavasani

Efter att Soraya delat med sig av det otrevliga brevet har hon fått mycket stöd av sina följare, vänner och kollegor. En som också har reagerat är Stina Wollter, som tydligt ryter ifrån efter hånet mot Sorayas kropp. Stina uppdaterar ofta sina sociala medier med ett tydligt mönster – att älska sig själv precis som man är.

”Fatta att detta är verkligheten”, skriver Stina Wollter i en kommentar till Soraya Lavasanis inlägg och fortsätter:

”Sånt där kommer inte som en blixt från en klar himmel, det är det alla måste förstå. Kommenterade av kroppar – oavsett om det sker framför tv:n, viskandes efter nån på stan eller vid middagsbordet med familjen – det bidrar till ett klimat som drabbar människor”.

LÄS OCKSÅ: Efter fem-profilen Axel Pileby visar upp de hemliga tatueringarna

LÄS OCKSÅ: Loreen om att skaffa barn – så tänker hon kring framtiden

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!