TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Stina Öberg om tuffa tiden efter Farmen: ”Grät varje dag”

14 feb, 2019 
AvSarah Mansouri
Stina öberg om tuffa tiden efter farmen: grät varje dag
Efter en tuff sommar i TV4:s Farmen och Torpet avslöjar nu Stina Öberg hur det egentligen var att komma hem till vardagen igen.
Annons

Stina Öberg, 25, var en av årets deltagare i TV4:s Farmen, men åkte ut och sedan några veckor tillbaka ser vi henne istället i parallell-serien Torpet på TV4 Play där utslagna deltagare slåss om att få komma tillbaka till Farmen.

25-åringen var både en omtyckt och en mindre omtyckt deltagare enligt de andra medverkande i programmet. Hon har varit i centrum i flera draman i året säsong som spelades in i somras, och hon fick framförallt stå ut med mycket kritik från de andra deltagarna under sin tid som storbonde. Men när avsnittet sändes fick hon enorm uppbackning från TV4:s tittare, som istället hyllade hennes insats.

Stina har tidigare delat med sig av att hon möttes av ett tufft besked när hon kom hem från inspelningarna. Via ett inlägg på sin Instagram, skrev hon om att hon hade fått ett telefonsamtal och fick veta att hon hade cellförändringar i livmoderhalsen. Som tur var har den före detta Farmen-deltagaren läget under kontroll, men går på kontroll varje halvår för att se till att det inte förändras eller bli större.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu avslöjar Stina att det inte bara vara läskiga hälsonyheter hon möttes av när hon kom hem.

Saknar Farmen

Nyligen hade realitystjärnan en frågestund på Instagram Story och svarade på frågan om hur det egentligen var att komma hem till allt igen efter tv-inspelningarna.

”För mig var det en omställning, absolut. Minns att jag blev rädd för människor på centralen, skakade första gången jag skulle köra bil och jag grät varje dag i cirka två veckor”, skriver Stina och fortsätter:

”Jag blev så stressad av all press som är på oss människor. Att vi måste göra saker HELA TIDEN. Viktigast på Farmen var att ha mat på bordet och mata djuren. Det var det, det var det enda måstet som fanns. Kan sakna det. Jag tror jag blev chockad eftersom man varit isolerad så länge utan någon kontakt alls.

En annan följare undrar hur Stina mår nu efter Farmen och hon förklarar att det går upp och ner.

Helt ärligt, det pendlar. Ibland mår jag jättebra och ibland sämre. Dock är det nog så livet funkar. Det går upp och ner helt enkelt. Men idag är en bra dag, känns som en bra vecka!

FOTO: TV4, Instagram

Annons