TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Stina Öberg om hårda stämningen i Farmen: ”TV4 visar inte det”

28 jan, 2019 
Stina Öberg berättar sanningen om bråken i Farmen
Stämningen mellan deltagarna i Farmen 2019 är minst sagt hård, och tittarna hemma i soffan har reagerat på att de inte behandlar varandra väl. Nu berättar Stina Öberg om det som tittarna inte får se.
Annons

Ännu en säsong av Farmen är igång och tittarna har efter bara veckor in kunnat se ett hårt klimat och en hel del bråk mellan deltagarna. Så sent som i gårdagens avsnitt av Farmen fick Maria Bjerkheden lämna programmet efter att hon enligt programledaren Paolo Roberto ”spelat lite för hårt” och lagt en död höna utanför storbonden Mahsa Farajollahis dörr, efter dagar av bråk.

– Det är inte respektfullt mot dina motståndare här på Farmen och inte mot djuren. Din tid på Farmen är över, meddelande Paolo Roberto i söndagens avsnitt av Farmen.

Men det är inte bara Mahsa och Maria som bråkat med varandra under de gångna veckorna i Farmen. Bland annat har Göran Söderlund och Stina Öberg haft dispyter med varandra, som ett bråk som handlade om att Göran blivit upprörd över att Stina ville bada utan kläder och därför bad honom vänta i fem minuter innan han kom dit.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag vill bara ta upp en liten konflikt som hände igår mellan mig och Göran angående om man vill bada utan kläder. Göran, jag vet att du tog illa upp igår att jag stod och badade utan kläder och du ville komma ner, sa Stina då inför deltagarna i programmet.

Annons

Sanningen bakom hårda stämningen i Farmen

På Stinas Instagram stories har hon nu svarat på frågor från sina följare, och en av dem undrar om det var så mycket bråk i Farmen som det framstår som för tittarna hemma i soffan.

Bråkar ni verkligen så mycket som visas på tv:n? måste ha varit jobbigt i vilket fall”, skriver en tittare och Stina svarar att det inte riktigt bråkas så mycket som det upplevs:

Verkligen inte. Bråken eller diskussionerna som syns på tv är tio minuter av en dag. Vi alla arbetade och slet konstant hela tiden. Synd att TV4 inte visar det. Alla gav sitt allt i uppdragen och kämpade i 30 graders värme.

FOTO: TV4

Annons