LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Stilkrock – vem bär den bäst?

02 nov, 2014 
AvElisabeth Andersson
Även kändisarna råkar ut för stilkrockar ibland. Här har några tjusiga stjärnor fallit för samma plagg. Vilka tycker du bär plaggen bäst? Diskutera gärna i kommentarsfältet.
Annons

Lucy Hale gör ett bra försök, men det bästa sättet att matcha den mönstrade ensemblen från Tanya Taylor är faktiskt ett par skor i knallig kulör. Snyggt Jessica Alba!

All Over Press
Foto: All Over Press

Det finns många olika områden för ett Moschinobälte! Ariana Grande bär sitt mer traditionellt i midjan, men Carmen Electra väljer att ha det betydligt högre upp. Båda sätten funkar, men vi tycker Arianas outfit är snyggare i övrigt.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Alltid lika chica Olivia Palermo bär upp bikerjackan från Marchesa perfekt, som med allt hon tar på sig. Rebecca Gayheart väljer en mer vardaglig look, som också funkar bra, men Olivia bär den snäppet bättre.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Foto: All Over press
Foto: All Over press

Svartvitt är ett säkert kort! Både “Pretty Little Liars”-skådisen Tammin Sursok och Emmy Rossum föll för den här svartvita skapelsen. Emmys blå väska är en rolig färgklick, men som helhet lyckas Tammin bättre.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Den här blå kavajen med med tillhörande vit tröja funkar utmärkt till vardags, det har både Sarah Jessica Parker och Jennifer Lopez insett. J-Lo lyckas göra den både elegant och avslappnad med matchande mörka byxor och stora kängor.

Annons
Foto: Bulls
Foto: Bulls

Två blondiner i likadan klänning från Alice + Olivia valde båda att matcha med röda läppar. Det är en jämn kamp, men vi tycker att klänningen ser ut att sitta lite bätte på Abby Elliott än på Sammi Hanratty.

Foto: IBL
Foto: IBL
Annons