LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Stellan Skarsgårds kids gör superkarriär: "Jag är avundsjuk"

13 mar, 2015 
AvAngelica Jaako Billenman
Stellan Skarsgård var länge den klarast lysande stjärnan på Skarsgårdshimlen. Men nu är han omsprungen – till hans lagom stora förtret.
Annons

Just nu är han filmaktuell med “Berättelsen om Askungen” där han spelar storhertigen, men Stellan Skarsgård, 63, har flera amerikanska storfilmer på sitt cv. Två “Pirates of the Caribbean”-filmer har han prickat av, “Mamma Mia!” och nyproduktionen av “Exorcisten”, för att nämna några.

Men nu börjar Stellans barn ta över på filmmarknaden. Sonen Alexander, 38, har blivit megakänd efter rollen som vampyr i “True Blood”, Gustaf, 34, spelar i tv-serien “Vikings”, och Bill, 24, och Valter, 19, gör succé på hemmaplan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är jättestolt, men också lite avundsjuk, har Stellan skämtsamt sagt till Expressen.

Stellan och hustrun Megan med Stellans barn Bill och Gustaf. Foto: Jonas Hessman
Stellan och hustrun Megan med Stellans barn Bill och Gustaf. Foto: Jonas Hessman

Allt som allt har han åtta barn, sex med exhustrun My Skarsgård, 58, som han var gift med i 32 år. De sista två har han med 25 år yngre hustrun Megan Everett, 39.

Annons

Att det skulle bli åtta barn hade han inte räknat med.

– Jag tror ingen hade velat gå till sängs med mig om det inte vore för att jag är en bra kock, skrattar Stellan i en intervju med norska Se & Hör.

Men Stellan har också tagit sitt ansvar som pappa.

– Jag har räknat på det och jag har varit hemma med barnen nästan åtta månader varje år. Jag är hemma mer än vad de flesta mammor är, ler han.

Andra läser också:

Annons