Artikeln innehåller reklamlänkar

Stellan Skarsgård om längtan efter barnbarnet – kommer om tre veckor

Stellan Skarsgårds glädje inför barnbarnet

Alida Morberg och Bill Skarsgård väntar sitt första barn som beräknas komma inom några veckor. Någon som längtar ihjäl sig är den blivande farfadern Stellan Skarsgård.

Skådespelarparet Alida Morberg, 33, och Bill Skarsgård, 27, väntar sitt första barn tillsammans. Det var i juli som Bill Skarsgård bekräftade graviditeten för Nöjesbladet, men några detaljer var han inte sugen att glida in på. Men när Alida Morberg dök upp på presentationen av höstens tv-program på Tv3 var hon höggravid. Peter Jihde som var konferencier för evenemanget kunde därför inte hålla sig ifrån att ställa frågan om när parets barn är beräknat att anlända.

– Jag ska föda om tre veckor, berättar hon.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Alida Morberg är dotter till tv-kocken och skådespelaren Per Morberg, 58, anledningen till att hon närvarade på Tv3:s pressdag är att hon spelar en av huvudrollerna i kanalens thrillerserie “Svartsjön”. För Nöjesbladet berättar Alida Morberg att graviditeten gått bra och att hon mått bra hela vägen.

– Jag har haft lite tur och har inte mått illa och sånt där. Det känns bra. Jag är kanske lite tröttare lite mer introvert än vanligt, säger hon till tidningen.

Eftersom att paret valt att hålla graviditeten privat så har några detaljer inte berättats men glädjen inför barnets ankomst har inte undgått någon. Den blivande farfadern Stellan Skarsgård, 67, var någon som inte kunde hålla tillbaka på känslorna och  berättade om sin längtan efter barnbarnet vid premiären av Mamma Mia! Here we go again.

– Jag har åtta barn och ett barnbarn och nu ska jag få ett till. Det känns jättekul, sa han då till Nöjesbladet.

I höstas bekräftade Bill Skarsgård att han och Alida letade efter en gemensam lägenhet i Stockholm och han var redo att lämna USA bakom sig där han bott i flera år. Bill har bott och arbetat i USA sedan han som 21-årig fick huvudrollen i skräckserien ”Hemlock Grove”. Men trots alla år i Hollywood har han inte fått något riktigt hem där.

– Jag och min tjej tittar på lägenhet i Stockholm. Sen vet jag inte om jag kommer att bo i den lägenheten så mycket, berättade Bill Skarsgård i podcasten ”Värvet”.

Bill Skarsgard går på röda mattan med flickvännen Alida Morgerg förra året. 

Bill Skarsgård och Alida Morberg. 

Brorsan Gustaf Skarsgård, pappa Stellan Skarsgård och Bill Skarsgård gick på premiären av filmen "Vi" 2013. 

LÄS OCKSÅ: Bill Skarsgård bekräftar: Ska få barn med Morbergs dotter

LÄS OCKSÅ: Bill Skarsgårds karriär – så har han sett ut genom åren

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!