Steffo Törnquists ord om saknaden efter sonen Max

Steffo Törnquist och sonen Max

Steffo Törnquists son Max Steffensen har hunnit bli 32 år gammal.
I ett inlägg på Instagram hyllar Nyhetsmorgon-profilen sonen – och följarna är inte sena med att påpeka likheten.
– En kopia av sin far!, skriver en person i en kommentar.
Slå på ljud

Programledaren Steffo Törnquist, 63, har en lång karriär bakom sig. Han har jobbat på TV4 sedan kanalen startade för hela 30 år sedan och sedan 2000 är han en av de personer som styr skutan i Nyhetsmorgon. I detta program ser vi honom ofta i sällskap av parhästen Jenny Strömstedt, 47.

I sociala medier visar Steffo gärna upp sin kärlek till golf, goda drycker och cigarrer. Ibland får följarna även ta del av bilder på TV4-profilens familj, något som hände senast i november när han i ett inlägg hyllade sin hustru Caroline Törnquist, 59.

Fru Morot är hjälte idag – med i skogen, regn och hutter, men inget gnäll”, skrev han intill en bild där Caroline är iklädd en orange scarf.

Steffo och Caroline har varit gifta sedan 2008 och i en intervju med Aftonbladet berättade han om relationen.

– När man går in i en ny relation i vår ålder så gör man det med sikte på ålderdomen. Hon var väldigt tjusig och perfekt, men jag tycker att jag såg det där lite busiga och skitiga i henne. Vi lirade golf på samma klubb, sa han till tidningen för fyra år sedan.

Så ser Steffo Törnquists son ut idag

Steffo Törnquist har blivit bonuspappa till Amelie och Robert sedan han träffade kärleken i Caroline. Han har även ett sonen Max Steffensen, 32, sedan en tidigare relation.

Max har studerat vid ett universitet i London men är numera bosatt i Stockholm. Till skillnad från sin pappa har han valt ett liv utanför rampljuset.

I veckan la Steffo upp en bild på sonen på Instagram. I bildtexten berättar han om saknaden.

”Min älskade son Max fyller år idag, men han är i Australien så jag kan inte krama honom. Men jättegrattis masken”, skriver Steffo.

I kommentarsfältet är det tydligt att flera följare har lagt märke till samma detalj – nämligen att Max Steffensen är sin pappa Steffo Törnquist upp i dagen.

”En kopia av sin far!”, skriver en person i en kommentar.

”Oj han ser ju exakt ut som sin far”, skriver en annan.

”Wow vad ni är lika, såg direkt det var din son innan jag läste”, tillägger en tredje.

FOTO: Jonas Hessman/TT, Eero Hannukainen/TT, Instagram

SENASTE NYTT!