TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Steffo Törnquists nya ord om hustrun Caroline: ”Hjälte”

03 nov, 2019 
Steffo Törnquists ord om hustrun Caroline – efter händelsen: ”Hjälte”
I veckan begav sig kärleksparet Steffo och Caroline Törnquist ut i skogen för att jaga.
Efter en bitter kamp tackar Steffo nu sin fru för gott tålamod och fin insats.
– Inte ett enda gnäll..!
Annons

TV4:s Nyhetsmorgon-favorit Steffo Törnquists, 63, liv präglas till stor del av kärleken Caroline Törnquist, 59, golf, goda drycker och cigarrer. Utöver det älskar han även att jaga, något han gärna, och frekvent, visar upp på sina sociala medier.

Men när han inte sysslar med sina favoritsysslor ser vi honom styra skutan Nyhetsmorgon med parhästen Jenny Strömstedt, 47. Utöver hänget i tv-studion kan man inte påstå att Steffo Törnquist legat på latsidan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Steffo och fru Carro. Foto:TT

Han har en minst sagt diger meritlista – han har gjort nästan allt. Han var med och byggde upp hela TV4, producerat dokumentärer, varit chef, skrivit böcker och släppt cigarrkollektioner. Och programledare för Nyhetsmorgon har han varit i snart tjugo år.

Annons

Steffo Törnquist och kärleken, juristen Caroline Törnquist gick och gifte sig 2008 – och häromveckan gick de ut i skogen för att jaga. Det verkar som att det var en bitter kamp i något hårt väder. För mitt i allt får han för sig att publicera en bild på Instagram från jaken.

Hyllar hustrun i nya inlägget

I vilken han hyllar sin fru för det goda tålamodet:

Fru Morot är hjälte idag – med i skogen, regn och hutter, men inget gnäll”, skriver han intill bilden där Caroline Törnquist är iklädd en orange scarf och därmed ”morotsliknande”.

Camilla Läckberg, 45, lägger till en hyllande kommentar under bilden: ”Älsk på din fru – hon är fantastisk” – en text prydd med massa emoji-hjärtan.

Steffo Törnquist pratar inte allt för ofta om sin kärlek, men har tidigare berättat om starka känslorna till sin hustru i Aftonbladet.

– När man går in i en ny relation i vår ålder så gör man det med sikte på ålderdomen. Hon var väldigt tjusig och perfekt, sa Steffo Törnquist då och fortsatte:

– Men jag tycker att jag såg det där lite busiga och skitiga i henne. Vi lirade golf på samma klubb.

Samtidigt berättade Steffo Törnquist att han gått från att vara lögnaktig till att bli en sann familjeman.

– Jag var en ganska förljugen typ. Jag var otrogen och lite svår att lita på, men när det gäller föräldraskapet har jag alltid tyckt att jag gjort det bästa, sa Steffo Törnquist som är pappa till sonen Max och bonuspappa till Amelie och Robert.

FOTO: TT

Annons