LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Steffos pikar mot Frida Nordstrand efter inhoppet i Nyhetsmorgon

23 maj, 2019 
Steffo törnquists hån mot Frida nordstrand i nyhetsmorgon
Frida Nordstrand hoppade in vid Steffo Törnquists sida i morgonens sändning av Nyhetsmorgon. Steffo var väldigt road över Fridas ångest inför att springa Stockholm marathon nästa vecka – och retas därför en aning.
Annons
Anders Pihlblads förvirring efter Felix Sandmans nya förändringBrand logo
Anders Pihlblads förvirring efter Felix Sandmans nya förändring

Under torsdagsmorgonen programledde Steffo Törnquist Nyhetsmorgon ihop med Frida Nordstrand. Sportjournalisten Frida Nordstrand, 38, har TV4-tittarna sett i rutan innan, men då som programledare för bland annat Vinnarskallar.

Men vi har även sett henne hoppa in i Nyhetsmorgon vid Steffo Törnquists sida vid ett tidigare tillfälle. I februari i år ersatte hon Jenny Strömstedt, som vanligtvis är den som huserar i rutan tillsammans med Steffo Törnquist, som då hade gått på sportlov.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Redan då, efter sin premiär i Nyhetsmorgon, uppskattades Frida Nordstrand av tittarna. Och inga undantag är det den här gången. I ett av Nyhetsmorgons Instagram-inlägg hyllar tittarna Frida Nordstrand.

Frida är bra”, skriver en glad tittare.

Mera Frida”, skriver en till.

Frida duktig och trevlig vikarie till Rania. Kul för Steffo säkert och för oss. Ps. Rania är ockå kanonbra”, skriver ännu en.

Steffo Törnquists pik till Frida Nordstrand

Som vanligt behandlades flera ämnen i morgonens sändning. Bland annat pratade de om att Frida Nordstrand ska springa Stockholm marathon om en vecka, och om ångesten hon känner inför det, vilket Steffo Törnquist fann mycket underhållande. Han pikade sin kollega många gånger under sändningen. Även i ett inlägg på Instagram påpekar han att han retats en del med henne.

Annons

Jobbar med Frida idag. Hon pratar inte om annat än ångesten hon känner inför maran hon ska springa om en vecka. Otränad. Opeppad. Kan hända att jag retas lite”, skriver Steffo Törnquist

Bland kommentarerna får Steffo Törnquist däremot ta emot en del kängor från tittare.

Go Girl go. När Steffo sprungit sin Mara kan han snacka. Innan dess är det bara tecken på avundsjuka”, skriver en tittare.

Godmorgon Steffo. ..istället för att retas borde du göra henne sällskap istället för att hänga på golfbanan”, skriver en annan.

Otränad – nä den köper jag inte”, skriver ännu en.

Heja Frida Nordstrand och alla andra som ska springa loppet!

Annons