Stefan Sauks dotter Lova har vuxit upp – så ser hon ut idag

Stefan Sauk och dottern Lova

Skådespelaren Stefan Sauk och ex-frun Mia Sauk fick tillsammans ett barn.
Dottern Lova är idag 27 år gammal och så här ser hon ut nu!
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Slå på ljud

Skådespelaren Stefan Sauk, 65, har medverkat i många kända titlar som Vendetta, Yrrol och Tjockare än vatten. Under 2010 kunde TV4-tittarna se honom ta sig an danstävlingen Let’s dance. Stefan och hans dansparter Malin Johansson väckte en hel del rubriker då det flitigt spekulerades kring om en romans uppstått mellan dem.

Dansparet landade på en femte plats i tävlingen men dementerade att något mer än vänskap skett mellan dem. Däremot fortsatte Stefan och Malin flitigt att umgås efter sin medverkan i tv-programmet.

Lyckan över dotterns födsel

Under 10 års tid var Stefan gift med Mia Sauk och ex-makarna fick tillsammans ett barn – dottern Lova Sauk. När Stefan fick möta sin dotter för första gången var lyckan total, en kärlek som han inte hade kunnat ana sig känna.

– Det är ett liv innan och ett annat efter ett barn. Det var häftigt med förlossningen, alla pratade om att det skulle vara så stort men jag var skeptisk. Jag som har samlat på mig så mycket häftiga upplevelser tänkte att det kanske inte skulle slå det men det var så maxat!. Toppade allt, slog rubbet, en lyckoexplosion, har Stefan tidigare sagt till Hänt.

Under Lovas uppväxt har hon då och då dykt upp på röda mattan tillsammans med sin pappa.

Stefan Sauk och dottern Lova

Stefan Sauk och dottern Lova på premiär 2005. Foto: Fredrik Hessman/TT

Lovas beslut väckte känslor

I samma intervju med Stefan berättade han om känslorna kring att dottern blivit äldre och allt mer skaffat sig ett eget liv. Lova hade då lämnat sitt föräldrahem för studier i Lund. Känslorna över att dottern flyttat hemifrån var blandade och Stefan förklarade att han gärna begav sig iväg så fort dottern önskade ett besök av sin pappa.

Idag har Lova hunnit bli hela 27 år gammal. Senast hon syntes i rampljuset var när hon fanns på plats i publiken under Stefans medverkan i Let’s dance. Då gjorde Lova ett uttalande där hon hyllade sin pappa i direktsändningen och ansåg att hans danskunskaper var imponerande.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så lever Lova Sauk idag

Idag syns Lova inte till i offenliga sammanhang. Hon har under de senaste åren varken dykt upp på röda mattan under några tillställningar och inte heller dykt upp i tv-sammanhang. På Stefans sociala medier syns inte heller några bilder upp på Lova. Dottern har däremot ett eget Instagram-kono och så här ser Lova ut idag!

LÄS OCKSÅ: Här är alla kändisar som gästar Klassfesten 2020 på TV4

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgrens son Tim har vuxit upp – så ser han ut idag

FOTO: Karin Törnblom/TT/Eero Hannukainen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN