LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Stefan Odelbergs stora oro för pappan – efter operationen

03 jun, 2023 
Frida Eklöf
Stefan Odelberg berättar nu om oron kring sin pappas hälsa efter en operation.
”Till sjukhuset”, skriver han på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”Brand logo
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”

Stefan Odelberg, 48, blev snabbt en favorit bland svenska folket, efter att han fick jobbet som programledare för Bingolotto. Tillsammans med Lotta Engberg, 60, har han turats om att styra skutan – till tittarnas stora förtjusning.

Men för inte så längesedan kom det dystra beskedet att Stefans kontrakt på Bingolotto inte kommer att förlängas, utan han blir utbytt mot komikern Daniel Norberg, 33.

Det var i ett pressmeddelande från Bingolotto som nyheten kom att Stefan inte längre kommer vara kvar i program – något som han då valde att kommentera på sin Instagram.

I 3 år har jag haft förmånen att få vara ansiktet utåt för Sveriges föreningsliv och jag har älskat varje sekund. Jag hade gärna fortsatt men ett avtal är ett avtal och när det är genomfört till sommaren så är det slut”, skrev han.

Oron för pappans hälsa – efter operationen

Det var för en månad sedan som Stefans pappa behövde operera ryggraden. Men idag kom bakslaget då hans pappa behövde åka in till akuten efter att ha fått ont i ryggen igen.

Annons

"Min syster, jag och mamma tog pappa som har ont i ryggen till sjukhuset en månad efter hans ryggradsoperation", skriver Stefan på sin Instagram.

Stefan Odelbergs bekymmer med hälsan

Tidigare i år opererades även Stefan själv – något som han varit öppen med på sociala medier. När Hänt nådde honom efter operationen kunde han berätta om de något dramatiska händelserna på operationsbordet.

”Jag hade ett lipom tror jag det heter. Som en kirurg skulle operera bort, men jag började blöda rätt mycket så de fick bränna igen en del blodkärl. Ingen stor operation om man ser till vad andra får gå igenom. Men ändå läskigt måste jag säga”, skrev Stefan då i ett meddelande till Hänt.

Hänt har sökt Stefan Odelberg för en kommentar.

Annons