Starka reaktioner – efter upptäckten i Mikael Sandströms video på Instagram

Mikael Sandström & Lotta Engberg

Förra veckan la Mikael Sandström upp en video på Instagram som var uppskattad hos många. Men nu har flera följare gjort en upptäckt i videon som får många att reagera. Det är nämligen så att Mikael bjuder på lite lättklädda scener.
Slå på ljud

Under förra veckan la den berömda tv-läkaren Mikael Sandström upp en video på Instagram tillsammans med sin vän Daniel. I videon skämtar de om att de ska göra ett program tillsammans som heter Västkuststugan och under tre minuter visar de hur det isåfall skulle se ut. I kommentarsfältet är det många som skrattar åt vännernas video och som mer än gärna skulle vilja att denna idé blir till verklighet. Men efter ett par minuter in på filmen upptäcker tittarna något som får de att hamna i chock.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mikael Sandström och vännen Daniels skämt - orden om Lotta Engberg

Mikael och Daniel sitter på Västkusten i Bohuslän när de tar upp kameran och hälsar tittarna välkomna till "programmet".

– God kväll och välkomna till Västkuststugan. Premiär ikväll från Bohuslän och vi kommer att sända direkt hela kvällen med många gäster och spännande intressanta inslag, säger Daniel innan Mikael tar över och presenterar musiken där hans kärlek Lotta Engberg är involverad:

– Det är riktigt roligt. Ed Sheeran kan inte komma hit men däremot har vi fått en provsmak från Lotta Engbergs senaste EP som hon har gjort, så det ska bli väldigt roligt och se vad hon har att säga.

Starka reaktioner efter upptäckten i Doktor Mikaels video

I kommentarsfältet är det många som säger att de skulle titta på programmet och därmed uppmanar Mikael till att göra något av idén.

”Kommer vara en trogen tittare. Inväntar ivrigt premiärdatum!”, skriver bland annat en person.

”Det låter ju riktigt roligt. Kör igång vettja!”, skriver en annan.

Men läser man bland kommentarerna är det inte enbart fokus på programmet. Vissa har nämligen gjort en annan upptäckt. Flera följare har nämligen sett att Mikael inte har några byxor på sig och skrattar gott åt att man ser hans kalsonger. Det är när han ställer sig upp för att hämta något som han avslöjar sig.

”Mikael du glömde ta på dig byxorna, men du hade kanske fina kalsonger?”, skriver en följare följt utav en skrattemojji.

”Alltså jag älskart!!! Men är de så att du Mikael sitter skjorta och kallingar!!!??”, kommenterar en annan.

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklund om att skaffa fler barn med maken Derek Kaplan

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund lämnar Sverige efter skilsmässan från Martin Stenmarck

SENASTE NYTT!