TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Stakka Bo blir pappa igen – tredje barnet på tre år

14 jun, 2016 
AvLina Tidén Sundin
Tre är ett magiskt nummer. Stakka Bo blir pappa för tredje gången på tre år.
Annons

Det har gått lite drygt fyra år sedan regissören och musikern Johan “Stakka Bo” Renck, 49, och Elin Renck träffades under en utekväll på Riche i Stockholm. Sedan dess har de både hunnit gifta sig och få barnen Jack, 3, och Harriet, 1. Nu väntar de barn nummer tre.

Elin berättar själv den lyckliga nyheten på sin blogg:

“Jag är så trött, så ont i ryggen men så himla glad. Den här graviditeten har gått supersnabbt, helt plötsligt är jag i vecka 22. Det blir ganska tätt mellan barnen, Jack är 3 och Harriet blir 2 i september, och den här bebisen är beräknad att komma i början av oktober. Men vi ville köra på. “

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Samtidigt som de snart blir fem i familjen kommer de att flytta inom kort. Paret som bor i området Tribeca på Manhattan i New York har nu upptäckt Park Slope i Brooklyn.

2015-05-28 Vernissage Gråskala Instagrambilder av Johan Renck till förmån för EXPOs arbete mot intolerans På Bilden: Johan Renck och Elin Renck COPYRIGHT STELLA PICTURES
Johan Renck och Elin Renck blir snart trebarnsföräldrar

“Allt känns bara rätt. Så nu är bollen i rullning, vår lägenhet kom ut på marknaden nu i dagarna och jag har redan flyttat in i ett av husen vi tittat på mentalt”, skriver Elin i bloggen.

Familjen reser även en del på grund av Johan Rencks jobb. Regissören låg bland annat bakom avlidna stjärnan David Bowies omtalade musikvideor “Blackstar” och “Lazarus” som släpptes förra året respektive tidigare i år.

Foto: Stella

Annons