LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Staffan ”Bosson” Olsson och Nadia Dagelin ska bli föräldrar

16 jan, 2020 
Staffan ”Bosson” Olsson och Nadia Dagelin ska bli föräldrar
För snart ett år sedan bekräftade artisten Staffan "Bosson" Olsson att han hittat kärleken – Bachelor-profilen Nadia Dagelin.
De kom snabbt fram till att en framtid med gemensamma barn var en dröm för båda.
Vipps! Drömmen slog in – paret väntar nu barn.
Annons

Sångaren Staffan “Bosson” Olsson, 50, ska bli pappa! Och inte med vem som helst, mamman till bebisen är Bachelor-profilen Nadia Dagelin, 31.

Bosson gjorde succé som artist under 00-talet med bland annat låten One in a million. Fyra år efter den dängan ställde han upp och tävlade i Melodifestivalen, men efter det försvann han helt och hållet från rampljuset. I somras avslöjade Bosson att han äntligen hittat kärleken Nadia, som är någon man kan känna igen efter sin medverkan i Bachelor 2017.

Föll pladask för varandra

Nadia tävlade om bachelorn Niclas Lijs, 33, hjärta – som nu är tillsammans och väntar barn med skådespelerskan Ellen Bergström, 30.

Nej, det blev ju ingen kärlek mellan Nadia och Niclas, tur det eller? För det ledde ju till att hon träffade Bosson!

Kärleksparet föll pladask för varandra och deras framtid tillsammans började genast att diskuteras.

– Jo, men herregud, jag vill ha familj och barn och det vill Nadia också. Vi får se, det skulle vara kul om det blev så. Men vi får börja med att flytta ihop. Men jag har sagt att skulle det bli så, då måste man anpassa sig efter en sådan situation. Det hade varit jättekul och hon skulle bli en grym mamma, sade Staffan “Bosson” Olsson i somras.

Staffan ”Bosson” Olsson och Nadia Dagelin

”Känns grymt kul”

Och planerna följdes! Turturduvorna väntas bli föräldrar för första gången strax innan sommaren.

Annons

– Det känns grymt kul, det blir riktigt spännande och jag känner mig väldigt redo för det här. Tidigare har jag inte känt att jag varit riktigt i fas, träffat rätt och var jag har varit i livet, men nu föll alla bitar på plats, säger Bosson till Nöjesbladet och fortsätter:

– Visst, det är sent för mig, Nadia är ju 31, men för mig var det dags nu, tiden börjar dra iväg. Jag och Nadia klickade också på alla plan, hon är grym!

Bosson berättar även att barnet var planerat och att de tagit reda på könet – den lilla bebisen i magen är en pojke.

Stort grattis till kärleksparet!

FOTO: Karina Ljungdahl/TT, Hans Shimoda/TT

Annons