Sprickan mellan Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson

02 mar, 2020 
Sprickan mellan Ola-Conny och Morgan – nya erkännandet om relationen: ”Fick nog”
Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson är radarparet vi kan följa i Kanal 5:s succé Ullared.
Programmet är inne på sin elfte säsong, och trots att tittarna kan se en stark relation mellan Ola-Conny och Morgan så är verkligheten en annan.
Annons
Sprickan mellan Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson – berättar om verkliga relationen
Sprickan mellan Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson – berättar om verkliga relationen

Vi känner igen Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson som de två mest starka profilerna i Kanal 5:s långkörare Ullared. Just nu rullar den elfte säsongen av tv-succén på Kanal 5 och Dplay.

Ända sedan starten blev Ola-Conny och Morgan ett radarpar att räkna med, och förutom att husera i Ullared så fick de även de egna programmet En stark resa med Morgan och Ola-Conny på samma kanal. I hela sex säsonger kunde vi följa duon på resa runt jorden, och under hösten 2017 sändes den sista säsongen.

Under årens gång har duon synts allt mindre ihop. Trots att tittarna fått en bild av att de gör mycket ihop så är verkligheten en annan. De ses under inspelningarna av Ullared men umgås inte med varandra privat.

– Jag har faktiskt ett eget liv och vi hänger inte med varandra 24 timmar om dygnet. Det är precis som att de tror att jag och han inte har något annat liv än att bara vara med varandra. Och då kan jag bli lite sur, berättar Ola-Conny nu i en intervju med Expressen.

Annons

”Fick väl lite nog av varandra”

Men nog har det sett annorlunda ut. Vid starten 2009 umgicks Ola-Conny och Morgan privat, men efter det intensiva arbetet ihop har de helt enkelt glidit ifrån varandra.

– Vi fick väl lite nog av varandra det kan man nog säga, fortsätter han.

Men att de skulle vara osams, eller någon konflikt mellan dem, stämmer inte, något som Ola-Conny är tydlig med att påpeka.

– Vi är inte osams. Visst har vi kommit i dispyt med varandra under inspelningarna och tyckt och tänkt olika. Vi har blivit sura och inte pratat på en eller två dagar. Han är envis på sitt håll och jag på mitt. Det kan hända att vi inte alltid har dragit jämt men så är det inte nu, förklarar han.

FOTO: TT

Annons