LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sportlegendaren skiljer sig efter bara tre månader – hustrun sjuk

27 okt, 2022 
Daniel Sörensen
Tom Watson och LeslieAnne Wade går skilda vägar efter sjukdomen.
Golflegendaren Tom Watson svor evig trohet till sin LeslieAnne för bara tre månader sedan.
Nu bekräftar hon att paret har ansökt om skilsmässa.
Tyvärr har oförmågan att starta och bygga upp en ordentlig relation i detta tidiga skede lett till att vi avslutat äktenskapet”, skriver hon.
Annons
Meja och William reder ut kärlekstrubbelBrand logo
Meja och William reder ut kärlekstrubbel

Den före detta golfstjärnan Tom Watson, 73, har varit gift tre gånger. Han har även skilt sig tre gånger.

Det senaste äktenskapet höll bara tre månader. Han och ex-frun LeslieAnne Wade, 57, utbytte ringar den 9 juli denna sommar. Släkt och vänner var på plats i New Jersey och bevittnade ceremonin. Nu bekräftar paret att de går åt olika håll i livet. Anledningen är en oväntad sjukdom som tagit på krafterna.

Under de senaste månaderna har jag lagt all fokus på den utmaning som denna oväntade sjukdom medfört. Tom har varit väldigt stöttande och sett till att jag fått bästa möjliga vård. Jag är oerhört tacksam gentemot honom och lyckligt lottad som fått den hjälp jag behövt och som inneburit att jag kommer bli fullt återställd. Tyvärr har oförmågan att starta och bygga upp en ordentlig relation i detta tidiga skede lett till att vi avslutat äktenskapet”, skriver Wade på Twitter.

Watson har inte själv uttalat sig om skilsmässan, men han har retweetat Wades inlägg.

Annons

Andra frun Hilary dog i cancer

Tom Watson är en av de mest kända golfspelarna någonsin. Han har vunnit 39 PGA-tävlingar, åtta majors och har haft den ärofyllda lagkaptensrollen för USA:s Ryder Cup-lag vid två tillfällen.

Hans första äktenskap var med high school-kärleken Linda Rubin. De gifte sig 1972 och förblev varandra trogna i 25 år. Hans andra fru, Hilary Watson, gick dessvärre bort i cancer 2019. De var gifta i 20 år. Tom Watson har fem barn.

– Hålet som hon lämnar i mig kommer att fyllas med oförglömliga minnen som satt djupa spår i våra själar. Hon sa att hon dog för att leva, snarare än levde för att dö, under sin sista tid med cancersjukdomen. Hon är min hjälte, sa han efter Hilarys död.

FOTO: Twitter

Annons