LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sorayas oro för barnet – dagar innan förlossningen

08 apr, 2020 
Soraya Lavasani
Nyhetsmorgon-profilen Soraya Lavasani är höggravid och rejält taggad på att få möta bebisen i magen.
Nu berättar hon om oron för barnet.
– Känner av att det är kristider, skriver Soraya.
Annons
Intervju med Soraya Lavasani om gravidlyckanBrand logo
Intervju med Soraya Lavasani om gravidlyckan

För ett par veckor sedan försvann programledaren Soraya Lavasani, 38, från Nyhetsmorgon. Istället är hon på mammaledighet och ska föda sitt andra barn vilken dag som helst. Tillsammans med maken Ralph Olsson har Soraya sedan tidigare dottern Bianca, 2.

TV4-profilen har valt att inte ta reda på vilket kön bebisen i magen har. Därför har hon och Ralph haft lite svårt att komma överens om ett namn till den lilla krabaten. När Soraya gästade Nyhetsmorgon nyligen avslöjade hon dock att det finns ett tänkbart alternativ.

– Jag tycker att Winston är ganska coolt och det börjar min man tycka är ganska okej också om det är en kille, sa hon då.

Ärliga erkännandet i Nyhetsmorgon

Förra veckan var Soraya återigen med i Nyhetsmorgon via länk. Hon berättade då för sina kollegor Martin Järborg och Maria Forsblom hur det är att vara höggravid under den rådande coronapandemin.

– Jag är inte så orolig för min egen del, den här ungen ska ju ut oavsett hur jag mår, sa Soraya Lavasani i inslaget och fortsatte:

Annons

– Däremot så får man ju inte ta med sig sin partner om hen visar minsta symptom så nu är jag mer orolig över att Ralph ska gå och bli sjuk.

Soraya Lavasanis frustration

Nyhetsmorgon-programledaren har inte gått ut med det beräknade förlossningsdatumet men har tidigare berättat att det är någon gång i april. Det verkar dock som att Soraya är mer än redo för bebisens ankomst då hon i ett nytt inlägg på Instagram öppnar upp sig om frustrationen över att forfarande vara gravid.

”Börjar tro att hen där i magen känner av att det är kristider och hellre stannar kvar i nuvarande boning, en smart liten rackare – men nu räcker det, tack”, skriver Soraya intill en bild på sig själv.

I kommentarsfältet stöttas Soraya Lavasani av sina följare.

”Haha ja nu räcker det! Sluta mys därinne bebbe!”, skriver TV4-kollegan Rania Shemoun Olsson.

”Kämpa gullis!”, hälsar tv-profilen Ann Söderlund.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4

Annons