Soraya Lavasanis lycka över nya programledaren i Nyhetsmorgon: "Äntligen"

28 jun, 2018 
https://image.hant.se/Lina_Ar-120x150.jpg.jpg?imageId=4948149&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Lina Arvidsson
Efter många år har Soraya Lavasani en ny partner i TV4:s Nyhetsmorgon. I morse gjorde Soraya Lavasani och Thomas Ritter debut som programledarpar i Nyhetsmorgon.
Annons

Soraya Lavasani, 36, har arbetat på Nyhetsmorgon i TV4 sedan 2008. Hon har provat på både programledarrollen och varit nyhetsankare. Soraya och journalistkollegan Thomas Ritter, 41, har jobbat ihop på TV4.

Nu har de två gjort debut som programledarpar i TV4:s Nyhetsmorgon.

På Instagram skriver både Soraya Lavasani och Tomas Ritter om glädjen i att äntligen få programleda Nyhetsmorgon tillsammans.

Vi har jobbat tillsammans i många år men aldrig kört Nyhetsmorgon tillsammans – plötsligt händer det Thomas Ritter. Och vilken morgon att få göra det! Vi gottar oss såklart en hel del i Sveriges skrällseger mot Mexico igår“, skriver Soraya Lavasani på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Även Thomas Ritter har lagt upp en bild på sig själv och Soraya Lavasani.

Äntligen efter alla år TV4 får vi köra #nymo tillsammans! Favvo Soraya Lavasani“, skriver han på Instagram.

På Sorayas Lavasanis Instagramkonto hyllar hennes följare Thomas Ritters och henne som programledare.

Annons

Härligt att se er tillsammans! Syns att ni trivs med varandra“, skriver en följare.

Och ni är strålande ihop!“, skriver en annan.

Du härliga sprudlande glada goa Soraya! Du gör min dag! Din kollega är inte så tokig han heller!” menar en tredje.

Thomas Ritter har tidigare arbetat som reporter på Sveriges Radio och SVT. Han är också känd från TV4-programmen Saknad och Utfrågad och som nyhetsankare för nyheterna i TV4.

FOTO: TV4, Instagram

Annons