TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Soraya Lavasanis första bild på nyfödde sonen Winston

19 apr, 2020 
Soraya Lavasani och sonen Winston
Det var i tisdags som Soraya Lavasani och maken Ralph Olssons son Winston föddes.
Nu delar Nyhetsmorgon-profilen med sig av en första bild på pojken.
Annons
Allt om Soraya LavasaniBrand logo
Allt om Soraya Lavasani

I flera år har TV4-tittarna fått se Soraya Lavasani, 38, som en av programledarna i Nyhetsmorgon. I höstas avslöjade Soraya att hon och maken Ralph Olsson väntade sitt andra gemensamma barn. Makarna har sedan tidigare dottern Bianca, 2.

I mars gjorde Soraya sin sista sändning innan mammaledigheten och därefter dröjde det ett par veckor innan förlossningen drog igång. Det var genom ett inlägg på Instagram som Soraya i torsdags avslöjade att hennes son äntligen har kommit till världen.

”Efter att ha marinerat i elva dagar över tiden kom han till oss i raketfart den 14 april”, skrev Nyhetsmorgon-profilen i inlägget.

Sorayas egna ord om förlossningen

Ett par timmar efter att inlägget lades upp gästade Soraya Efter fem via länk. I programmet berättade hon mer om förlossningen.

– Det tog faktiskt fyra timmar från start till mål så att jag är lite mörbultad men mår bra efter omständigheterna, sa Soraya under intervjun.

Annons

Eftersom Soraya och Ralph valde att inte ta reda på bebisens kön var det en överraskning att det blev just en pojke. Men tur var det, eftersom makarna hade just ett pojknamn i åtanke.

– Låt mig presentera Winston Lavasani, sa Soraya glatt när hon avslöjade namnvalet i Efter fem.

Sorayas stora familjelycka med maken RalphBrand logo
Sorayas stora familjelycka med maken Ralph

Första bilden på Winston Lavasani

Både i Efter fem och på Instagram har vi endast fått se en skymt av lille Winston. Nu har Soraya äntligen valt att dela med sig av en bild på den nyfödde pojken.

”Älskad lillebror sover tryggt på storebrors bröst”, skriver hon till en bild på sonen.

I kommentarsfältet väller gratulationerna in och följarna verkar vara överlyckliga över att äntligen få en ordentlig bild på Winston.

”Men vilken Sockersmula! Lilla och stora. Brorsorna”, skriver TV4-kollegan Tilde de Paula Eby.

En person undrar vad Soraya menar med storebror. Maken Ralph Olsson har två vuxna barn sedan en tidigare relation, och det är då troligtvis en hans söner som den nyfödde vilar på.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons