LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Soraya Lavasani ryter ifrån – efter elaka orden om hennes kropp: ”Så sjukt”

30 dec, 2023 
Soraya
Soraya Lavasani har tidigare berättat om gången hon fick hem ett hatbrev.
I en ny intervju berättar Soraya nu om hur hon hanterar hat och kroppshets.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Soraya Lavasani om festligheterna inför julaftonBrand logo
Soraya Lavasani om festligheterna inför julafton

Soraya Lavasani är en av de populära programledarna som vi under veckorna får följa i TV4:s storsatsning Nyhetsmorgon. Men att befinna sig i offentligheten kan även innebära nackdelar.

Soraya Lavasani om otäcka händelsen: ”Kan ju inte låta bli att undra”

Det var år 2021 som ett obehagligt brev trillade ner i Sorayas brevlåda. Det var ett argt, handskrivet brev från en tittare.

”Visa respekt. Klä dig efter storlek. Vi vill inte se din stora rumpa och lår (obehagligt) tycker många”, stod det på lappen som programledaren senare delade på sin Instagram.

Men Soraya verkade ändå ta det hela med en klackspark, och svarade i sin Instagram-story:

”Tänk att en människa i vårt vackra, avlånga land bemödat sig med att knåpa ihop dessa rader, köpt ett frimärke och postat detta brev, för jag verkligen ska nås av budskapet. En kan ju inte låta bli att undra hur mycket hen har upplevt i livet om en kvinnas rumpa och lår är obehagligt.”

Annons

Soraya Lavasani om kroppshetsen: ”Jag skiter väl i det där”

Nu, närmare två år senare, delar Soraya med sig av sina tankar om händelsen i en intervju med Aftonbladet.

– Ja, rövbrevet! Haha! Det blev också väldigt viralt vilket inte alls var min tanke. Men jag kände att jag ville dela med mig av det då det var så sjukt att någon hade tagit sig tiden att skriva ett brev tillägnat min röv.

Soraya är tacksam för stödet hon fick efter händelsen.

– Jag fick sådan fin respons och det var många som blev inspirerade av hur jag tacklade hela grejen. Jag skiter väl i det där brevet och kommer ta på mig mina tajta byxor i tv imorgon igen och jag äter dessutom gärna lite mer tårta, säger hon och fortsätter:

– Jag trivs mycket bättre med mig själv ju äldre jag blir och jag bryr mig mindre om vad folk tycker och tänker. Jag behöver inte andras bekräftelse på samma sätt som jag kanske gjorde som yngre.

FOTO: TV4Play

Annons