TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Soraya Lavasani har gift sig: "Jag är världens lyckligaste människa"

06 sep, 2016 
https://image.hant.se/image-4948083?imageId=4948083&width=1320&height=689
Johnny Axelsson
TV4-profilen Soraya Lavasani har sagt "ja" till kärleken Ralph Olsson och festen höll på hela natten lång.
Annons

TV4s programledare Soraya Lavasani, 34, har gift sig med sin stora kärlek Ralph Olsson. Han friade till henne under nyårsafton. Bröllopet ägde rum lördagen den 3 september och till Expressen sa Soraya att drygt hundra personer var inbjudna till parets vigsel och fest som väntades pågå hela natten lång.

– Vi är lyckligt lottade och har många vänner. Så det har inte varit helt lätt, vilka man ska bjuda och så där. Men det blir mycket kompisar, så vi hoppas på en riktig fest hela natten, sa hon tidigare i veckan.

Och visst är hon glad när ringen var på fingret och båda sagt ja till varandra.

– Jag är världens lyckligaste människa! Igår fick jag gifta mig med den stora kärleken i mitt liv, min älskade Ralph Olsson. Tack till dig min älskling och tack till alla vänner, släkt och familj för en oförglömlig dag som vi kommer att bära med oss i våra hjärtan för alltid, skriver hon till sin bild på Instagram.

En av gästerna var kollegan Tilde De Paula Eby som grattade paret på sitt Instagramkonto också.

I samband med möhippan ”kidnappades” Lavasani för några veckor sedan i direktsändning under ”Nyhetsmorgon” – något som programteamet lade ut på Instagram.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons