Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Soraya Lavasani ber om ursäkt efter missen i TV4:s Nyhetsmorgon

27 mar, 2019 
Soraya lavasanis ursäkt efter missen i nyhetsmorgon
Under direktsända Nyhetsmorgon på TV4 gick det inte riktigt enligt plan när nyhetsankaret Thomas Ritter skulle lämna över till programledarna Soraya Lavasani och Jesper Börjesson i studion – som snabbt lös med sin frånvaro.
Annons

Att det är pressat schema under en livesändning i tv är ingen hemlighet, och ibland blir det helt enkelt inte som man tänkt sig. Under gårdagens sändning av TV4:s Nyhetsmorgon var det precis vad som hände, något gick en aning snett.

Programledarna Soraya Lavasani och Jesper Börjesson ledde sändningen ihop, och när deras kollega Thomas Ritter precis läst morgonens nyheter för att sedan lämna över till Soraya och Jesper i studion fanns programledarna inte på plats.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I ett klipp på Nyhetsmorgons Instagram delar de med sig av missen.

– Ett säkert vårtecken detta, Soraya och Jesper…, säger Thomas som snabbt inser att Soraya och Jesper inte är där de bör vara precis då.

Tittarna kan då se en tom studio – eller, en studio utan Jesper och Soraya. I bild springer istället folk som arbetar bakom kamerorna och som inte ska synas i bild vid tillfället.

Annons

Thomas försöker snabbt rädda situationen:

– Som uppenbarligen inte riktigt är på plats ännu konstaterar vi. Då säger jag istället att Nyhetsmorgon fortsätter alldeles strax här och nu med lokalt väder. Jesper och Soraya, spring på plats!

Hyllas av TV4-tittarna

Bland kommentarerna till klippet som Nyhetsmorgon själva bjuder på ber Soraya kärleksfullt om ursäkt.

Förlåt oss”, skriver hon.

Men hon är inte den enda som lämnat en kommentar till klippet. Både kanalen, programmet och medarbetarna hyllas av TV4-tittarna.

Älskar tv4 nyheterna. Ni känns så mänskliga”, skriver en tittare.

Så bäst ni är på tv4”, skriver en annan.

Älskar era små trick…man blir så glad…”, skriver en till.

Så härliga programledare överallt i denna studio”, skriver ännu en.

FOTO: TV4, Instagram

Annons