LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sofia Wistams stora sorg – talar ut om dödsfallet i familjen

15 okt, 2023 
sofia wistam
Sofia Wistam är i sorg.
Nu berättar hon om dödsfallet i familjen.
”En fin minnesstund med tårar, musik och minnen.”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om Naked Attraction: ”Hur länge kan man prata om en pung?”Brand logo
Sofia Wistam om Naked Attraction: ”Hur länge kan man prata om en pung?”

Sofia Wistam är en av Sveriges mest älskade programledare. Sedan starten av hennes karriär har hon hunnit bockat av stora programproduktioner som till exempel Stadskampen, Fame Factory och Sofias änglar. Nu senast kunde vi även se henne som programledare för Naked attraction. Nyligen avslöjade hon att det blir en till säsong av programmet.

– Jag ska faktiskt göra det igen nu i oktober. Det är ett väldigt speciellt tv-program att göra, men jag tror att för alla som har varit med på inspelningarna, för dem är det inte lika extremt. De som är med är så bekväma med att vara nakna så det blir inte konstigt i studion. Man skrattar heller inte åt en naken människa, det blir väldigt naturligt, sa Sofia till Aftonbladet.

Annons

Att leda ett program med enbart nakna medverkande är såklart konstigt ibland. Hon berättade:

– Det kan bli väldigt konstigt när jag får höra i min öronsnäcka ”prata mer om pungen nu!”. Hur mycket kan man prata om en pung? Jag vet inte. Det kan bli väldigt speciellt, men det är spännande att göra kul och svåra saker.

Sofia Wistams hyllning till Irma LehtosaloBrand logo
Sofia Wistams hyllning till Irma Lehtosalo

Sofia Wistam om dödsfallet – fick ta med sig blommor hem från begravningen


Men nu kommer Wistam med en tråkigare nyhet. Det är på Instagram som hon lägger ut bilder från en begravning och skriver att hennest styvmamma gått bort. Hon visar även upp en vacker bukett, som hon fick ta med sig hem från begravningen.

”Fint avsked från min styvmamma igår. En fin minnesstund med tårar, musik och minnen. Och framför allt tacksamhet för tiden med äventyr. När gästerna gick hem, fick alla ta med sig blommor. Denna fantastiska bukett fick följa med till butiken idag”.

Annons