TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Sofia Wistams ord om relationen till ex-maken Orups nya fru

09 mar, 2020 
Sofia Wistams ord om relationen till ex-makens Orups nya fru
Efter en tid isär berättar nu Sofia Wistam om sin relation till exet Orups nya fru Pernilla Eriksson.
– Fantastiska fru, säger hon i podcasten Wahlgren och Wistam.
Annons
Pernilla Wahlgren om förändringarna i Wahlgrens världBrand logo
Pernilla Wahlgren om förändringarna i Wahlgrens värld

Under 90-talet så var programledaren Sofia Wistam, 53, och artisten Thomas “Orup” Eriksson, 61, ett av Sveriges absolut hesaste kändispar. Men, efter flera år tillsammans valde de år 1996 att gå skilda vägar.

Orup och Sofia Wistam 1990
Mycket kärleksfullt par år 1990. FOTO: Karin Törnblom/TT

Artisten och programledaren har sonen Kid Eriksson, 29, ihop och har bland annat av den anledningen hållit god kontakt genom alla år.

Deras uppbrott var riktigt tufft, och det är något som Sofia tidigt var öppen med. Hon har berättat att Kid varit väldigt “pappig”, och att då vara mamma med ett ledset barn varit hjärtskärande.

Nya tag för ex-paret

Ex-paret hittade senare kärleken på nytt, båda två! Redan år 2000 så gifte sig Orup med Pernilla Eriksson, 47. Tre år därpå gifte sig Sofia med Magnus Wistam, 51. Och med sina nya partners har de även fått flera barn.

Annons

Sofia Wistam har podcasten Wahlgren och Wistam tillsammans med Pernilla Wahlgren, 52, där de pratar om livet – allt mellan himmel och jord.

“Fantastiska fru”

I deras senaste avsnitt så berättar Sofia om sitt liv som tonårsmamma och hur orolig hon faktiskt är. Hon pratar om barnen som glömmer att ringa när de sover över hos kompisar istället för att komma hem. Sofia poängterar också att hon inte haft samma problem med äldsta sonen Kid.

Sonen flyttade tidigt, innan tonåren, in hos pappa Orup och nya flamman Pernilla. Detta ledde med andra ord även till att de fick ta tonårssmällen, där det inte endast var Orup som tog ansvar. Nämligen spelade även Pernilla Eriksson en stor roll i det hela.

Hur har egentligen relationen mellan Sofia Wistam och Pernilla Eriksson varit? Och hur är den idag? En sak som är väldigt säker är att Sofia pratar mycket varmt om Orups fru.

– Han och hans fantastiska fru fick hela den här tonårsrevoltgrejen, avslöjar Sofia i podden.

Orup och Sofia Wistam
EX-turturduvorna fångades på bild år 1990. FOTO: Micael Engström/TT

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons