LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sofia Wistams blodiga miss – försvann i örat: ”Jag bara skrek”

25 dec, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Sofia Wistam trodde att hon fått en inflammation och tappat sitt örhänge, efter att ha tagit nya hål. I stället hade smycket åkt rakt in i programledarens öra – och fastnat där.
Annons

Det var för tre veckor sedan som Sofia Wistam, 50, spontant bestämde sig för att göra en förändring. Hon gick in på en frisörsalong för att ta två nya hål i sina öron och gick sedan därifrån, nöjd och belåten. Men lyckan blev kortvarig och snart började programledaren få stora och smärtsamma problem med sina nya hål.

– Det läkte rätt bra, trodde jag, men sedan började jag få väldigt ont i örat. Ont, ont, ont. Sedan vaknade jag en dag på morgonen och det var helt inflammerat och jag såg att jag hade tappat ett örhänge. Då tänkte jag “okej, då får jag skaffa ett nytt”, säger hon i podcasten “Wahlgren och Wistam”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men Sofia Wistam hade inte tappat sitt örhänge. I stället hade det lilla smycket letat sig in i programledarens hål och fastnat inne i örat.

– Jag gick in i en smyckebutik och tänkte köpa nya örhängen, eftersom jag hade tappat det ena. Jag berättar för tjejen i butiken att jag har fått lite allergi eller inflammation, varpå hon frågar om hon ska hjälpa mig och jag säger “ja, gärna”, säger programledaren i podden och fortsätter:

Annons

– Så jag sätter mig ner och hon börjar rota i mitt öra, där jag tror att jag har tappat örhänget, och så säger hon att det sitter kvar i örat. Då har det liksom åkt in i örat! Inte i hörselgången, utan i hålet i örsnibben. Örhängen var liksom för små så de åkte in.

Personalen i smyckebutiken försöker hjälpa programledaren att gräva loss det försvunna örhänget ur örat och efter mycket möda, skrik och smärta lyckas hon också.

– Det var så mycket var, det gjorde så fruktansvärt ont. Hon blev som en sjuksköterska, hon började hämta desinfektionsmedel medan jag skrek och var nära att svimma och kräkas för det gjorde så ont. När jag vinglade därifrån sedan tänkte jag bara “vilken människa”. Jag måste gå dit med en blomma, för hon gjorde värsta hjälteinsatsen, säger Sofia Wistam i podden.

Slutet gott, allting gott!

Foto: IBL

Annons