LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sofia Wistams bakslag med maken Magnus – stoppas från husköp

22 aug, 2023 
Simon Lundh
Magnus och Sofia Wistam
Sofia Wistam har planer på att skaffa sig ett hus i Spanien.
Dock har hon åkt på ett bakslag med den stora drömmen.
Hennes make sätter nämligen ner foten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om händelsen med Let’s dance-deltagaren – lögnen för makenBrand logo
Sofia Wistam om händelsen med Let’s dance-deltagaren – lögnen för maken

Sofia Wistam, 57, är en av Sveriges mest älskade programledare. Sedan starten av hennes karriär i början av 1990-talet har hon bockat av stora programproduktioner som till exempel Stadskampen, Fame Factory och Sofias änglar.

Sofia Wistam och familjen flyttar efter 17 år

Sofia är tillsammans med sin make Magnus Wistam, 54, som hon varit giftt med i 20 år, paret bor tillsammans ute på Lidingö. Ett hus som de ska flytta ifrån efter att ha bott där i 17 år. Något som hon berättade om för Expressen.

– Vi har två barn hemma och ett ska flytta ut snart och då tänkte vi att det kanske är dags att börja tänka på stan. Det är ett stort projekt att flytta från ett hus till en lägenhet, sa hon då till tidningen och fortsatte:

– Det känns mer som att det är roligt med ett nytt kapitel. Det är en ny fas när ungarna flyttar ut, vad händer då? Nu bor vi väldigt bekvämt i det här huset som är rätt stort med många våningar, men att börja ett nytt kapitel, ”Foodora”-liv brukar jag säga. Det kommer man kanske tröttna på på en kvart, jag vet inte.

Annons

Bakslaget för Sofia Wistam – drömmen om huset i Spanien

Sofia och maken vill alltså flytta in till en lägenhet närmare stan, men det verkar även som att Sofia är sugen på att köpa ett hus på varmare breddgrader. Något som hon säger i sin och Pernilla Wahlgrens podd Wahlgren & Wistam.

– Jag drömmer om att köpa något i Spanien, säger hon i podden och fortsätter:

– Jag ska tjata på Magnus. Jag har till och med gjort en digital visning på ett ställe på Mallorca nu i veckan.

Dock verkar inte Magnus hålla med om att det inte är en bra idé att köpa ett hus nere i Spanien i dagsläget.

– Magnus sa direkt att det inte riktigt är läge och att vi ska sälja huset här på Lidingö och flytta till stan. Vi har köpt en butikslokal. "Det kanske inte är läge Sofia att titta på Spanien hus nu", säger hon.

Trots det drömmer Sofia om sitt hus i ett varmare land.

– Ja, men man måste kunna drömma, ju mer man tittar på ju mer kommer man fram till vad man vill ha eller inte. Jag vet inte om det någonsin kommer att bli något.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons