LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sofia Wistam om maken Magnus: Därför föll han inte för mig

05 jan, 2024 
Linn Seipel
sofia och magnus wistam
Mångsysslaren Sofia Wistam har varit tillsammans med maken Magnus Wistam i över 21 år.
Nu berättar hon om tiden då det inte alls var säkert att de skulle bli de två.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om Naked Attraction: ”Hur länge kan man prata om en pung?”Brand logo
Sofia Wistam om Naked Attraction: ”Hur länge kan man prata om en pung?”

En av Sveriges mest framstående programledare, Sofia Wistam, 57, har vi sett i tv under flera decennier. Bland annat har hon lett Stadskampen, Fame Factory och Sofias änglar.

Sedan nio år tillbaka har hon tillsammans med vännen Pernilla Wahlgren, 56, drivit podcasten Wahlgren & Wistam, och för fem år sedan startade hon sitt eget smyckesföretag. Nu senast har hon också spelat in andra säsongen av Naked Attraction, en dejtingprogram där deltagarna helt naket söker kärleken.

På det privata planet är Sofia sedan många år tillbaka gift med maken Magnus Wistam, och är mamma till fyra barn. Sonen Kid Eriksson, 32, som hon fick tillsammans med Thomas ”Orup” Eriksson, dottern Sindy Rahm, 24 som hon fick med exet Anders Rahm och så sönerna Texas, 20, och Lennox Wistam, 17, från det nuvarande äktenskapet.

Annons

Sofia Wistam om första mötet med maken Magnus: ”Fick jobba en del”

Nuvarande maken Magnus träffade Sofia för närmare 21 år sedan i skidbacken i schweiziska Verbier. Dessutom var det ingen annan än exet Anders Rahm som presenterade de för varandra. I en ny intervju med Allas berättar hon om första mötet, där hon konstaterar att det, åtminstone för henne, var kärlek vid första ögonkastet.

– Han föll inte lika snabbt för mig. Jag fick jobba en del med Magnus. Senare, när vi väl blev ett par så frågade jag honom varför han dröjde så. Jag menar, jag som är så härlig, haha?!, berättar hon för tidningen.

Därför tvekade maken Magnus på Sofia Wistam

Till svar ska hon ha fått att han ville ta det lite lugnt, både av orsak att hon hade barn sedan innan och inte han – men också kändisskapet.

– Har har aldrig tyckt att det här offentliga livet varit hans grej, så det är tyvärr något som han har fått på köpet med mig. Nu, efter 21 år, har han vant sig.

I samma intervju avslöjar Sofia att hon är lika kär i sin man idag, som i början, och att han har flera egenskaper som hon älskar.

– Han vill hela tiden utvecklas och bli bättre på allt, en bättre chef, bättre älskare, bättre vän … Jag är lite nöjd och mätt, men han har en otrolig förmåga att vilja utvecklas som person och det tycker jag är häftigt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons