ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sofia Wistam försvinner jag från populära programmet – tar en paus

17 nov, 2023 
Sofia Wistam
Sofia Wistam har många bollar i luften, allt ifrån radio, tv, podd och smycken.
Nu försvinner hon från ett av jobben och för Hänt avslöjar hon orsaken.
– Det kommer väl bli lite stressigt, säger hon i en ny intervju.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om Naked Attraction: ”Hur länge kan man prata om en pung?”Brand logo
Sofia Wistam om Naked Attraction: ”Hur länge kan man prata om en pung?”

Sofia Wistam, 56, har många strängar på sin lyra. Varje vardag sänder hon radio i NRJ Morgon tillsammans med Anis don Demina, 30, och Basse Widman, 39.

– Vi är så olika generationer så det blir ju otroligt. Du vet, Anis vet inte om Beatles har haft en hit och jag kan inte nämna en enda Kanye West-låt så vi liksom kompletterar varandra. Och Basse täcker upp för allt vi gör, det är jättekul faktiskt, säger Sofia Wistam i en ny intervju med Hänt.

När Sofia inte gör radio har hon även podden Wahlgren & Wistam tillsammans med Pernilla Wahlgren, 55. Hon har även sitt egna smyckesmärke BySofiaWistam, som nyligen även fått en butik.

Sofia Wistam om nakenprogrammet: ”Ingen big deal”

Med andra ord har Sofia fullt upp och det finns faktiskt ett uppdrag till som hon har i görningen. Nämligen den andra säsongen av succén Naked attraction Sverige – programmet där man kan hitta kärleken enbart via att se varandras nakna kroppar.

Annons

Första veckan i december drar inspelningarna igång för den nya säsongen av Naked attraction, som kommer sändas i vår.

– Nu är det väl någon slags uppladdning och slutcasting, säger Sofia till Hänt och fortsätter berätta om programmet:

– Det är ju andra året vi kör och jag blir ju förvånad att det är så många som ser det som en rolig grej, det är inte så laddat. De är väldigt bekväma med sin nakenhet och även för mig liksom som står där. Det blir inte så konstigt eller jobbigt för att de utstrålar att det här inte är någon big deal för dem.

Därför försvinner Sofia Wistam från radion

Med tanke på att Sofia har så många bollar i luften känns det, rent spontant, som att det kan bli stressigt när inspelningarna av Naked attraction drar igång.

Annons

– Jag har ju podden, radion och smyckesbolaget. Så ja, det kommer väl bli lite stressigt. Men då kommer jag sätta radion på paus under den veckan jag spelar in, säger programledaren och fortsätter:

– Men annars så är det ju det som är så roligt med alla mina jobb, att allting hör ihop på något vis. I podden pratar jag om mina tv-inspelningar eller min radio, i radion pratar jag om mina tv-inspelningar och podden. Du vet, allting har någon slags synergieffekt liksom.

Kommer de behöva ta in någon annan i NRJ när du är iväg på inspelningarna?

– Det vet jag inte riktigt hur de gör. Ibland, om jag har varit ledig någon dag då och då, så har de tagit in någon annan de dagarna, så vi får se hur de gör. Men det gör de nog den veckan.

Att jobba med morgonradio kan verka slitsamt för många då det är så tidiga mornar. Men för Sofia Wistam är det inga problem.

– Jag har ju jobbat i radio tidigare så jag har inga problem med det alls faktiskt. Nu vid tio är jag ju klar liksom, men jag är rätt bra på att sova på dagarna om jag behöver. Det är ju tråkigt om man liksom inte har något socialt liv och inte kan träffa människor på kvällen, men då kan man ju sova efter och då är man med i matchen igen.

Vill du vara med i Naked attraction? Sök via länken här!

FOTO: CAROLINA BYRMO / Aftonbladet / TT, Karin Törnblom/TT

Annons