LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sofia Wistam bryter upp – därför säljer hon lyxvillan på Lidingö

06 feb, 2024 
Sofia Wistams barn Lennox och Texas har växt upp i ett hus på Lidingö.
Men nu är det bara att säga tack och adjö – huset ska säljas.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om Naked Attraction: ”Hur länge kan man prata om en pung?”Brand logo
Sofia Wistam om Naked Attraction: ”Hur länge kan man prata om en pung?”

I somras berättade Sofia Wistam att hon och maken Magnus Wistam har bestämt sig för att sälja lyxvillan på Lidingö. De kände att huset är för stort och längtade efter ett liv i lägenhet med stadspulsen som närmsta granne.

– Vi har fått två barn i det här huset, så det är både lite nostalgi men också lite pirrigt om det skulle bli en ny fas inne i stan, sa hon i sin podd och fortsatte:

– Det känns mer som att det är roligt med ett nytt kapitel. Det är en ny fas när ungarna flyttar ut, vad händer då? Nu bor vi väldigt bekvämt i det här huset som är rätt stort med många våningar, men att börja ett nytt kapitel, ”Foodora”-liv brukar jag säga. Det kommer man kanske tröttna på på en kvart, jag vet inte.

Annons

Sofia Wistams dystra besked om husförsäljningen

Hur som helst så har Sofia och Magnus bestämt sig för att det blir en flytt. Försäljningen av villan är i full gång och den har legat ute sedan i somras.

Men försäljningen verkar inte gå riktigt lika snabbt som de tänkt.

– Det är inte en sån enkel marknad just nu, att sälja eller köpa, vi är lite så där, jaja. Men om man säljer och köper i samma marknad så får det blir som det blir. Jag hoppas att det går vägen, säger hon till Expressen och fortsätter:

– Annars får vi ta det till våren, det är ingen panik. Vi bor ju bra som vi gör men vi har bara ett barn hemma nu och bor i ett jättehus så det känns helt tokigt.

Sofia Wistams nya besked om boendesituationen

Huset har fortfarande inte blivit sålt och det har heller inte inhandlats någon lägenhet. Sofia känner ingen stress. Däremot är det nu helt bestämt att det blir ett "Foodora-liv" i stan.

– Framförallt så tror jag, om livet är olika kapitel så är jag sugen på ett sånt kapitel. Att bo i lägenhet-kapitel, säger hon.

FOTO: Jennifer Bergström/SOTHEBYS REALTY, Karin Törnblom/TT

Annons