Sofia Wistam i storbråk med sonen – kastade porslin i golvet

Sofia Wistam

TT
Sofia Wistam har hamnat i bråk med en av sina söner. Nu berättar hon om stora ilskan som fick henne att tappa det.
– Jag kunde inte kontrollera mig i veckan så jag tog porslinet och kastade sönder, säger Sofia i podcasten Wahlgen & Wistam.
Slå på ljud

Programledaren Sofia Wistam, 53, är mamma till fyra barn – tre söner och en dotter.

Tre söner och en dotter

Hennes äldsta son Kid Eriksson, 29, arbetar idag som musiker i gruppen Tjuvjakt. Han dyker även titt som tätt upp i sin mammas podcast Wahlgren & Wistam som Sofia har tillsammans med Pernilla Wahlgren, 52. Kid fick Sofia tillsammans med ex-maken Thomas ”Orup” Eriksson, 61. Det tidigare paret gifte sig 1989 och fick sonen ihop innan de beslutade sig för att gå skilda vägar 1996.

Efter uppbrottet fann Sofia kärleken i Anders Rahm som hon fick sin enda dotter med. Sindy är idag 20 år gammal och tillskillnad från sin äldre halvbror Kid så har Sindy inte valt att leva ett liv i offentligheten. Hon har däremot dykt upp på röda mattan med sin mamma flertal gånger. I somras var Sofia en av sommarpratarna i P 1 och hennes sommarprat kom att handla om dottern Sindys narkolepsi.

År 2001 fann Sofia kärleken i sin nuvarande man Magnus Wistam och paret har tillsammans sönerna Texas Wistam, 16, och Lennox Wistam, 14.

”Jag kunde inte kontrollera mig”

I ett nytt avsnitt av podcasten avslöjar nu Sofia att vardagslivet hemma med familjen varit tufft den senaste veckan. Hon har nämligen hamnat i ett storbråk.

– Vet du vad jag gjorde, första gången på kanske tjugo år. Hemma, bråkade, visste inte hur jag skulle få ur den här ilskan för jag blev så här blixtförbannad. Jag brukar kunna kontrollera mig men när jag var 20-25 då var jag lite mer temperamentsfull och kanske slog sönder saker eller handen i väggen. Men jag kunde inte kontrollera mig i veckan så jag tog porslinet och kastade sönder, säger Sofia Wistam och fortsätter:

– Några tallrikar. Jag kastade i köksgolvet och bara "vad i helvete". Baam baam. Jag visste inte hur jag skulle få ut det.

Ilskan över sonens beteede

Pernilla Wahlgren blir märkbart chockad över podcast-kollegan beteende och undrar snabbt vad det var för porslin som hon slog sönder. Sofia svarar att det var familjens vardagsporslin som ändå ligger 200 kronor tallriken och hela tre tallrikar gick i kras.

– Det var inte Magnus jag var arg på. Det var ett av barnen som jag uppfattar så jävla otacksamt, bortskämt, han är otrevlig och elak. Provocerar så otroligt mycket och jag försöker då ifrågasätta det här.

Sonen tyckte dock att Sofia överreagerade och trots att Magnus bad honom be om ursäkt menade han på att det istället var något Sofia borde göra.

LÄS OCKSÅ: Sofia Wistams dotter Sindy har vuxit upp – så ser hon ut idag

SENASTE NYTT!